Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Miele G 5022 SC clst - Vrijstaande vaatwasser • Miele G 5022 SC clst - Vrijstaande vaatwasser

  Miele G 5022 SC clst - Vrijstaande vaatwasser De Miele G 5022 SC clst is ideaal voor wie op zoek is naar een degelijke vrijstaande vaatwasser. Met 14 couverts biedt deze vaatwasser voldoende laadvermogen om je vaat in kwijt te kunnen. Daarnaast bevat de G 5022 SC clst 5 wasprogramma's. De uitrekbare besteklade zorgt ervoor dat je gemakkelijk al je bestek kwijt kunt in de vaatwasser. Voordelen van de G 5022 SC clstDe startuitstelfunctie zorgt ervoor dat je zelf kan bepalen wanneer de vaatwasser zijn werk doetSnel je vaat gewassen hebben met het verkorte wasprogrammaHet bovenrek is verstelbaar voor meer ruimte in de onderlade of het bovenrekHandig om te wetenDe afmetingen van de vaatwasser zijn: 84,5cm (H), 60cm (B) en 60cm (D)Opent niet automatisch voor het drogenDe fabrieksgarantietermijn bedraagt 2 jaar.
  Overige kenmerken Super snel wassen dankzij Quick Powerwash Binnen 58 minuten je vaat gewassen hebben dankzij de Quick Powerwash! Eco power technologie De vaatwasser is voorzien van een volledig vernieuwd watersysteem waardoor je een lager waterverbruik hebt. 3D Multiflexlade Comfort-rekindeling met nadruk op flexibele indeling en optimale reiniging van verschillende soorten servies.

  760


  Titel: Miele G 5022 SC clst - Vrijstaande vaatwasser
  Prijs: € 760,00
  Productcode: 9300000007419205


   

De Miele G 5022 SC clst is ideaal voor wie op zoek is naar een degelijke vrijstaande vaatwasser. Met 14 couverts biedt deze vaatwasser voldoende laadvermogen om je vaat in kwijt te kunnen. Daarnaast bevat de G 5022 SC clst 5 wasprogramma's. De uitr....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top