Tel. 0321-333169 Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Sony KE-55XH9005P - 55 inch - 4K LED - 2021


 • Sony KE-55XH9005P - 55 inch - 4K LED - 2021
  Sony KE-55XH9005P - 55 inch - 4K LED - 2021 De Sony KE-55XH9005P is een 55 inch 4K Full Array LED tv met Android TV. Ontdek elk detail in het donker of in het licht en hoor het geluid vanaf de juiste plek in de scène. Deze minimalistische 4K Ultra HD TV is perfect om van je favoriete films te genieten. Deze tv maakt gebruik van Sony's X1™ Processor wat zorgt voor prachtig detail en levensecht contrast. Dankzij het slanke aluminium frame wordt je blik naar het scherm getrokken, voor een meeslepende bioscoopervaring. Daarnaast geeft dit slanke frame de tv een luxe uitstraling. Dankzij de full array achtergrondverlichting bekijk je beelden met een diepe zwartweergave en een hoog contrast. Zwarte delen van het beeld zijn hierdoor ook echt zwart.

  Geniet van levensecht contrast Ontdek hoe echt beelden eruit kunnen zien als de kleinste details zichtbaar worden. Sommige LED's lichten onafhankelijk van anderen op, waardoor de Full Array LED voor realistische contrasten zorgt en bepaalde delen donkerder of lichter maakt. Contrasten worden versterkt door X-tended Dynamic Range™, waarmee de helderheid wordt aangepast op lichtpieken en diepe zwarte schaduwen.Scènes met snelle bewegingen worden helder en duidelijk weergegeven Op sommige schermen worden sportverslagen en snelle actiescènes wazig. Sony’s nieuwste nieuwste X-Motion Clarity™-technologie zorgt ervoor dat alles vloeiend, helder en duidelijk blijft. Elke 'flikkering' wordt afzonderlijk gestuurd en de duur ervan geoptimaliseerd, terwijl de helderheid wanneer nodig wordt verhoogd, zodat je niets zult missen. Prachtige combinatie van beeld en geluid Het geluid van conventionele tv's met een speaker onder het scherm loopt vaak niet synchroon met het beeld. Sony’s Acoustic Multi-Audio™ creëert een intens meeslepende ervaring met twee geluidspositionerende speakers achter op de tv die zorgen dat het geluid de actie volgt. Sony’s X-Balanced Speaker heeft een unieke nieuwe vorm en is ontworpen om de geluidskwaliteit en het slanke design van de tv perfect aan te vullen. De speaker verrijkt films en muziek met helder geluid. Acoustic Multi-AudioTM is beschikbaar vanaf de 65" modellen. Zeg wat je wilt kijken met Google Assitant Vind je favoriete content sneller dan ooit met niets meer dan je stem. Met Voice Search hoef je niet meer lang te zoeken of te typen — je kan het gewoon vragen.


  749,00 749


  Titel: Sony KE-55XH9005P - 55 inch - 4K LED - 2021
  Prijs: € 749,00
  Productcode: 9300000042390511


   

De Sony KE-55XH9005P is een 55 inch 4K Full Array LED tv met Android TV. Ontdek elk detail in het donker of in het licht en hoor het geluid vanaf de juiste plek in de scène. Deze minimalistische 4K Ultra HD TV is perfect om van je favoriete films te ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top