Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Adm. Financiële Advisering Kafa

Miele G 5022 SC brws - Vrijstaande vaatwasser


 • Miele G 5022 SC brws - Vrijstaande vaatwasser
  Miele G 5022 SC brws - Vrijstaande vaatwasser De Miele G 5022 SC brws is ideaal voor wie op zoek is naar een degelijke vrijstaande vaatwasser. Met 14 couverts biedt deze vaatwasser voldoende laadvermogen om je vaat in kwijt te kunnen. Daarnaast bevat de G 5022 SC brws 5 wasprogramma's. De uitrekbare besteklade zorgt ervoor dat je gemakkelijk al je bestek kwijt kunt in de vaatwasser.

  Voordelen van de G 5022 SC brwsDe startuitstelfunctie zorgt ervoor dat je zelf kan bepalen wanneer de vaatwasser zijn werk doetSnel je vaat gewassen hebben met het verkorte wasprogrammaHet bovenrek is verstelbaar voor meer ruimte in de onderlade of het bovenrekHandig om te wetenDe afmetingen van de vaatwasser zijn: 84,5cm (H), 60cm (B) en 60cm (D)Opent niet automatisch voor het drogenDe fabrieksgarantietermijn bedraagt 2 jaar.Overige kenmerken Super snel wassen dankzij Quick Powerwash Binnen 58 minuten je vaat gewassen hebben dankzij de Quick Powerwash! Eco power technologie De vaatwasser is voorzien van een volledig vernieuwd watersysteem waardoor je een lager waterverbruik hebt. 3D Multiflexlade Comfort-rekindeling met nadruk op flexibele indeling en optimale reiniging van verschillende soorten servies.


  729


  Titel: Miele G 5022 SC brws - Vrijstaande vaatwasser
  Prijs: € 729,00
  Productcode: 9300000007419226


   

De Miele G 5022 SC brws is ideaal voor wie op zoek is naar een degelijke vrijstaande vaatwasser. Met 14 couverts biedt deze vaatwasser voldoende laadvermogen om je vaat in kwijt te kunnen. Daarnaast bevat de G 5022 SC brws 5 wasprogramma's. De uitr....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top