Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Leen Bakker Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Mertira® Bluetooth Slaapmasker - Slaap Koptelefoon • Mertira® Bluetooth Slaapmasker - Slaap Koptelefoon met Bluetooth - Bluetooth Sport Hoofdband - Slaaptrainer - Set - Blauw

  Mertira® Bluetooth Slaapmasker - Slaap Koptelefoon Waarom onze Bluetooth Hoofdband? ✓ Stabiele Biologisch klok ✓ Anti stress en innerlijke rust ✓ Anti wallen door een fijne nachtrust ✓ Genieten tijdens het sporten en/of mediteren Ervaart u wel eens innerlijke onrust, neerslachtige en emotionele momenten, voelt u zich soms opgejaagd of heeft u soms last van sombere momenten, spanning, vermoeidheid of stress, vooral in deze periode kunt u dit ervaren. Ons Mertira bluetooth slaapmasker - hoofdband stimuleert de aanmaak van melatonine en serotonine. doordat onze hoofdbanden prettig zitten en lucht doorlatend zijn ervaart u een prettige nachtrust. Vervelende omgevingsgeluiden en snurkgeluiden zijn verleden tijd. Doormiddel van een bluetooth verbinding kunt u uren lang ontspannen en genieten van uw favoriete muziek terwijl u aan het wegdromen bent. Tevens is dit ontspanningsmasker een goede vervanger voor oordopjes die soms als onprettig worden ervaren. Doormiddel van twee kleine speakers die binnenin aan de zijkant bevestigd zitten beluistert u de muziek op een prettige manier met sterke geluidskwaliteit. De fijne ademende stof van het masker zorgt ervoor dat het masker erg aangenaam aanvoelt en dat er geen last van warmte zal ontstaan. Onze hoofdband is ook zeer aangenaam om tijdens het bewegen te gebruiken waarbij u ook onze Mertira zweetband er als extraatje bij ontvangt. Er kan verbinding gemaakt worden met verschillende bluetooth gadgets zoals, telefoon, tablet, laptop en meerdere. Het oogmasker is tevens uit wasbaar met de hand wanneer u de twee speakers en het oplaadpunt eruit haalt. via de opening in het masker is het gemakkelijk om deze onderdelen eruit te halen. Bluetooth hoofdband design
  Doormiddel van de fijne ademende en zachte stof is het erg aangenaam om het hoofdmasker te dragen. Het heeft een fijne pasvorm en is voor ieder zijn gezichtsvorm goed te dragen. De stof van het slaapmasker is deels gemaakt van polyester en deels van katoen. Er zit een klein display menu aan de voorkant bevestigd met verschillende functies waardoor het slaapmasker een extra fraai design krijgt. Tevens is de hoofdband stylish waardoor hij voor dagelijkse bezigheden altijd van pas komt.

  Zijslapers
  Ben je een zijslaper, dan is het mogelijk om de twee speakertjes te gaan verplaatsen voor een betere ligging wanneer je op je zij wilt gaan liggen. Hierdoor voorkom je dat je met je oor op een speaker ligt, wat een minder prettig gevoel kan zijn en kun je alsnog genieten van een fijne nachtrust, of een ander ontspanningsmoment van de dag. Functies
  Aan de voorkant van het masker zit een klein displaymenu met verschillende functies. Met deze functies is het mogelijk om het apparaat aan te zetten, het volume in te stellen, het nummer te pauzeren of een volgend nummer te kiezen, wanneer je gebeld wordt kun je jouw telefoon opnemen en beantwoorden, allemaal via de bluetooth hoofdband. Het is een one size product die geschikt is voor zowel ieder zijn gezichtsvorm.


  Voordelen:

  ✓ Een ongestoorde nachtrust ervaren ✓ Het verplaatsen van de speakers is mogelijk ✓ Geen last van omgevingsgeluiden ✓ Oplaadbaar (10 uren ontspannen) ✓ Compact om overal mee naar toe te nemen ✓ Fijne ademende stof ✓ Comfortabele pasvorm ✓ Gemakkelijk in gebruik ✓ Handmatig wasbaar (Haal de speakers en het oplaadpunt uit het masker voordat u het reinigt)

  Overal toepasbaar
  Het bluetooth slaapmasker is overal te gebruiken waar je maar naar toegaat. Je hebt simpelweg alleen een apparaat met bluetooth verbinding nodig. Neem hem mee wanneer je gaat reizen, naar je werk gaat, Yoga, Meditatie, sporten of thuis wanneer jij tijd hebt om lekker te willen ontspannen.
  Specificaties: ✓ Verkoper: Mertira ✓ Inhoud verpakking: 1x Hoofdband, 1x USB oplader, 1x Zweetband, 1x Gebruikersaanwijzing ✓ Kleur: Grijs met blauw ✓ Afmetingen: 25 x 10 cm ✓ Batterijcapaciteit: 2 uren opladen is 10 uren gebruik ✓ Draadloos bereik: 10-20 meter ✓ Micro-USB-kabel: 5 V/0,5 A ✓ Oplaadbare lithiumbatterij: 240 mAh ✓ CE en ROHS gecertificeerd ✓ Te gebruiken voor: Ontspanning, Meditatie, Slapen, sporten, Reizen, simpelweg een ontspannen moment creëren.
  ℹ Goed om te weten: Ga voorzichtig met de speakers en het oplaadpunt binnen in het masker om, dit bevorderd de levens duur van het product.
  Risicoloos bestellen: 30 dagen tevredenheidsgarantie. 30 dagen kosteloos retourneren

  23,95


  Titel: Mertira® Bluetooth Slaapmasker - Slaap Koptelefoon
  Prijs: € 23,95
  Productcode: 9300000051309599


   

Waarom onze Bluetooth Hoofdband? ✓ Stabiele Biologisch klok ✓ Anti stress en innerlijke rust ✓ Anti wallen door een fijne nachtrust ✓ Genieten tijdens het sporten en/of mediteren Ervaart u wel eens innerlijke onrust, neerslachtige en ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top