0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Far Cry 6 - PS5 • Far Cry 6 - PS5

  Far Cry 6 - PS5 Speel als guerrillastrijder Dani Rojas en bevrijd de natie Yara van dictatuur in Far Cry 6 voor de PlayStation 5 (PS5). Welkom in Yara, een tropisch paradijs dat vastzit in het verleden. Anton Castillo is de dictator van Yara en wil zijn natie koste wat kost terugbrengen naar zijn oude glorie. Zijn zoon Diego volgt in zijn bloederige voetstappen. Hun meedogenloze onderdrukking heeft een revolutie ontketend.

  VECHT VOOR VRIJHEID Speel als Dani Rojas, een inwoner van Yara, en word een guerrillastrijder die de natie wil bevrijden. EEN VERSCHEURD YARA Vecht tegen Antons troepen in het grootste speelveld ooit in een Far Cry-game, met jungles, stranden en hoofdstad Esperanza. GUERRILLA-VUURKRACHT Gebruik geïmproviseerde wapens, voertuigen en de nieuwe huurlingen Amigos om het tirannieke regime omver te werpen.

  56,25


  Titel: Far Cry 6 - PS5
  Prijs: € 56,25
  Productcode: 9300000008152759


   

Speel als guerrillastrijder Dani Rojas en bevrijd de natie Yara van dictatuur in Far Cry 6 voor de PlayStation 5 (PS5). Welkom in Yara, een tropisch paradijs dat vastzit in het verleden. Anton Castillo is de dictator van Yara en wil zijn natie koste ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top