Teakhouten meubelen PolderTEAK
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Epson Expression Home XP-4150 - All-in-One Printer


 • Epson Expression Home XP-4150 - All-in-One Printer
  Epson Expression Home XP-4150 - All-in-One Printer Compact maar veelzijdig: dat is de nieuwe, stijlvolle all-in-one inkjet printer van Epson. Met de XP-4150 kun je niet alleen randloos en dubbelzijdig afdrukken, maar ook scannen (naar de Cloud) en kopiëren. Het 6,1 cm grote LCD-scherm maakt het mogelijk opdrachten zonder computer uit te voeren waar Wi-Fi direct zorgt voor een draadloze verbinding vanaf je tablet of telefoon. Ook fijn: dankzij de afzonderlijke inktpatronen hoef je bij deze multifunctionele printer alleen de verbruikte kleuren te vervangen.

  Belangrijkste kenmerken van de Epson Expression Home XP-4150: ✔ ... LCD-scherm. Het LCD-scherm van 6,1 cm maakt kopiëren en afdrukken zonder computer eenvoudig.
  ✔ ... Afzonderlijke inkten. Bespaar geld door alleen de verbruikte kleur te vervangen.
  ✔ ... Wi-Fi en Wi-Fi Direct. Draadloos afdrukken met of zonder netwerk.

  ℹ Goed om te weten: Een USB-printerkabel is niet inbegrepen. Geschikte cartridges: Epson 603 series De Epson Expression Home XP-4150 is geschikt voor ReadyPrint; Epson’s automatische inkt bezorgservice. Met Readyprint geeft je printer, nog voordat je oude inkt op is, een seintje aan Epson zodat jij tijdig nieuwe cartridges toegestuurd krijgt. Bovendien bespaar je tot 90% op je printkosten t.o.v. het kopen van losse cartridges. Kies 1 van de 8 printplannen. Alle Epson printers worden geleverd met een set setup cartridges. Deze cartridges kunnen alléén gebruikt worden in een nieuwe printer en zijn nodig om de printer te installeren. Let op: setup cartridges zijn niet te gebruiken in een oude printer.

  Bij het installeren van een nieuwe printer wordt eerst het interne systeem van de printer met inkt gevuld. Als dit gereed is, zit een deel van de meegeleverde inkt in je printer en is de printer klaar voor gebruik. Interne systemen van een printer zijn vacuüm en daarom is er tijdens het printen altijd nieuwe inkt aanvoer nodig. Dit wil zeggen dat de meegeleverde setup cartridges na een kleinere hoeveelheid prints leeg zullen zijn en vervangen moeten worden. Op dat moment is je printer nog gevuld met inkt en kan je na het plaatsen van nieuwe cartridges weer printen.

  119


  Titel: Epson Expression Home XP-4150 - All-in-One Printer
  Prijs: € 119,00
  Productcode: 9300000047209003


   

Compact maar veelzijdig: dat is de nieuwe, stijlvolle all-in-one inkjet printer van Epson. Met de XP-4150 kun je niet alleen randloos en dubbelzijdig afdrukken, maar ook scannen (naar de Cloud) en kopiëren. Het 6,1 cm grote LCD-scherm maakt het mogel....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top