Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Nince led hardloop verlichting van hoge kwaliteit • Nince led hardloop verlichting van hoge kwaliteit - USB Oplaadbaar voor en Achterkant - Hardloop lampjes - Hardloop lichtjes - Hardloop vest - Hardloopverlichting - Hardloop Borstlamp

  Nince led hardloop verlichting van hoge kwaliteit Zorg ervoor dat je veilig bent tijdens het hardlopen of andere activiteiten in het donker! Met de hardloop verlichting van Nince ben je zichtbaar voor andere weggebruikers. De krachtige LED verlichting verlicht je directe omgeving goed, hierdoor zie je waar je loopt en voorkom je blessures. Het waterdichte hardloopvest is USB oplaadbaar en is door zijn reflecterende strepen ook een veiligheidsvest in het donker.

  Veiligheid
  Voor je eigen veiligheid en die van andere weggebruikers doe je er verstandig aan om hardloopverlichting aan te schaffen. Ook in de donkere periode wil je graag sporten. Het hardloopvest met LED verlichting zorgt voor een verlichte omgeving tot wel 50 meter ver. Hierdoor zie je snel wat voor obstakels er op de weg liggen en kun je blessures vermijden. Op de achterkant van het hardloopvest zit een rood verlicht driehoek die dient om andere weggebruikers te waarschuwen dat jij aan het sporten of wandelen bent. Het vernieuwde model van de hardloop verlichting beschikt over reflecterende strepen op de elastische band, wanneer een fiets of auto met zijn verlichting daar overheen schijnt ben je nog zichtbaarder voor hen.

  Draaibare borstlamp
  Stel de lamp in elke richting zoals jij wilt! Ons vernieuwde model heeft een 180º draaibare borstlamp zodat je bij stijgende of dalende hellingen de lamp kunt aanpassen. Het oude model had een borstlamp die niet verstelbaar was, hierdoor kun je niet goed zien waar je loopt en schijn je recht in de ogen van je mede weggebruikers.

  Groot en klein licht
  Het hardloop verlichting beschikt over meerdere functies. Met een druk op de knop kun je wisselen tussen groot licht van 500 lumen en een klein licht van 200 lumen. Zo kan je je gewenste hoeveelheid licht zelf instellen.

  Nince Hardloopvest
  ✔️ Reflecterende strepen op elastiek
  ✔️ Waterdicht
  ✔️ Veilig en comfortabel
  ✔️ 500 lumen
  ✔️ Meer dan 5 uur te gebruiken
  ✔️ Energiebesparende modus
  ✔️ 180º draaibare borstlamp
  ✔️ One size

  Usb oplaadbaar
  Geen losse batterijen meer, dit hardloop vest is volledig USB oplaadbaar. Door het meegeleverde USB snoer kun je het hardloopvest opladen in tijden dat je het vest niet gebruikt. Na de accu volledig opgeladen is, gaat de verlichting maar liefst 5 uur lang mee. Hierdoor is het een erg duurzaam product.
  Specificaties: • Kleur: Zwart
  • Inhoud: 1 LED verlichting, 1 rood licht achterlicht, 1 usb oplaadkabel
  • Afmetingen: 10 x 7 x 1 cm
  • Gewicht: 160 gram
  • Te gebruiken als: Hardloop verlichting, wandel verlichting, mountainbike verlichting kampeer verlichting, outdoor verlichting.

  Wordt ook gezien in het donker met het superhandige LED vest van Nince

  29,5


  Titel: Nince led hardloop verlichting van hoge kwaliteit
  Prijs: € 29,50
  Productcode: 9300000010487310


   

Zorg ervoor dat je veilig bent tijdens het hardlopen of andere activiteiten in het donker! Met de hardloop verlichting van Nince ben je zichtbaar voor andere weggebruikers. De krachtige LED verlichting verlicht je directe omgeving goed, hierdoor zie ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top