Adm. Financiële Advisering Kafa
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

JBL Tune 125TWS Zwart - Volledig draadloze oordopj • JBL Tune 125TWS Zwart - Volledig draadloze oordopjes

  JBL Tune 125TWS Zwart - Volledig draadloze oordopj Ervaar ultieme vrijheid met de JBL Tune 125TWS. Of je nou naar je favoriete muziek luistert of aan het bellen bent, je hebt geen last van onhandige snoertjes. Haal simpelweg de oortjes uit de oplaadcase en begin met luisteren. Dual Connect zorgt ervoor dat je een of twee oortjes kan gebruiken, wanneer je maar wilt. Door de lange batterijduur van 32 uur en de comfortabele oortjes geniet je dag en nacht van je favoriete muziek!
  Feel The BassDoor het Feel The Bass sound van JBL ervaar je muziek op het niveau van een live-concert!
  Volledig Draadloosje hebt nooit meer last van draadjes die in de knop raken. Ervaar ultieme vrijheid met de volledig draadloze JBL Tune 125TWS!
  Luister langerLuister tot 8 uur achter elkaar naar je favoriete muziek. Laad de oortjes vervolgens supersnel weer op met de oplaadcase. De oortjes en oplaadcase zijn samen goed voor maar liefst 32 uur batterijduur! Is de batterij helemaal leeg? Met de USB-C oplaadkabel is de JBL Tune 125TWS binnen twee uur weer volledig opgeladen!
  Links of rechts? Of allebei?Dual Connect biedt je de mogelijkheid om muziek te luisteren of te bellen met zowel een als allebei de oortjes. Gebruik een oortje, terwijl het andere oortje oplaadt in de oplaadcase!
  Kies je eigen maat oortjesBij de JBL Tune 125 TWS worden 3 maten eartips geleverd: Small, Medium en Large. Hierdoor passen de oortjes ook goed bij jou!

  64,99


  Titel: JBL Tune 125TWS Zwart - Volledig draadloze oordopj
  Prijs: € 64,99
  Productcode: 9300000003044064


   

Ervaar ultieme vrijheid met de JBL Tune 125TWS. Of je nou naar je favoriete muziek luistert of aan het bellen bent, je hebt geen last van onhandige snoertjes. Haal simpelweg de oortjes uit de oplaadcase en begin met luisteren. Dual Connect zorgt ervo....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top