Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Adm. Financiële Advisering Kafa
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Flevolamb Flevolamb

Energiemeter – Verbruiksmeter – Energiekostenmeter


 • Energiemeter – Verbruiksmeter – Energiekostenmeter
  Energiemeter – Verbruiksmeter – Energiekostenmeter Eenvoudig kosten besparen Ieder jaar heb je weer een stijgende energierekening, alleen heb je geen idee waar het precies vandaan komt. De energiemeter/ verbruiksmeter van World Supply biedt de mogelijkheid om onschuldige verbruikers zoals opladers, elektrische tandenborstels, scheerapparaten, babyfoons, sfeerverlichting, magnetrons, tv’s en andere huishoudelijke producten te ontmaskeren.

  Alle apparaten verbruiken stroom als je ze eigenlijk niet gebruikt, maar de stekker wel in het stopcontact hebt zitten. Dit heet sluipverbruik. Sluipverbruik zorgt voor onnodig veel elektriciteitsverbruik en dus ook op onnodig hoge energiekosten. Met deze energiemeter meet je eenvoudig al het stroomverbruik van jouw huishoudelijke apparaten. Handig om te weten hoeveel jouw huishoudelijke apparaten nou daadwerkelijk verbruiken. Het aanschaffen van een energiemeter is niet alleen goed voor jouw portemonnee, maar ook voor een duurzamere wereld. De World Supply energiemeter: 7 verschillende instellingen Kostenbesparend Eenvoudige installatie Krijg inzicht in jouw stroomverbruik Rekent het stroomverbruik op de cent uit Milieuvriendelijk Hoge kwaliteit Hoe vind ik deze energievreters? De energiemeter van World Supply is makkelijk te installeren. Door middel van de plug and play installatiemethode kun je heel eenvoudig verschillende apparaten meten. Je steekt de stekker van het gewenste apparaat in de energiemeter en deze in het stopcontact en het meten is begonnen. Met de verschillende modes heb je een totaaloverzicht van het verbruik van het apparaat in zowel: watt, kosten in euro’s, ampere verbuik en het voltage. Dit wordt weergegeven op het grote lcd-scherm. Specificaties: Voltage: 230Vac/50Hz Vermogen: max. 16A Wattage bereik: 0.0W ~ 9.999W (max. 16A/3.680W) Voltage bereik: 0.0V ~ 9.999V(max. 276V) Vermogen bereik: 0.000A ~ 9.999A (max. 16A) Prijs bereik: 00.00€/KWh ~99.99 €/KWh Inhoud: Energiemeter Handleiding 100% kwaliteit en tevredenheidsgarantie!

  27,95


  Titel: Energiemeter – Verbruiksmeter – Energiekostenmeter
  Prijs: € 27,95
  Productcode: 9300000031230650


   

Eenvoudig kosten besparen Ieder jaar heb je weer een stijgende energierekening, alleen heb je geen idee waar het precies vandaan komt. De energiemeter/ verbruiksmeter van World Supply biedt de mogelijkheid om onschuldige verbruikers zoals opladers....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top