Adm. Financiële Advisering Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Happy Soul® 2 in 1 Zwangerschapsband - Buikband Zw • Happy Soul® 2 in 1 Zwangerschapsband - Buikband Zwangerschap - Bekkenband - Sluitlaken - Incl. Professionele Bekkenoefeningen - Verstelbaar - 115 cm - Zwart

  Happy Soul® 2 in 1 Zwangerschapsband - Buikband Zw Wees lief voor jezelf; je draagt een wondertje in je buik of hebt je wondertje al op de wereld gezet.
  Gun jezelf ondersteuning, verlichting en een krachtig, gezond bekkengebied tijdens en na deze mooie, maar ook fysiek- en mentaal intense periode.

  Inclusief professionele oefeningen voor het bekkengebied Bij de zwangerschapsband ontvang je professionele oefeningen voor het bekkengebied. Deze oefeningen zijn samengesteld door bekkentherapeuten en veilig uit te oefenen op je eigen tempo.

  De voordelen van de Happy Soul buikband Verlichting bij het gewicht van je buik Minder uitrekking van de huid (= minder striae) Verlichting bij (lage) rugpijn Verlichting van een pijnlijk schaambeen Minder last van een harde buik Lifting van de billen Verbeterde lichaamshouding Betere nachtrust Volledige ondersteuning van je buik en onderrug 2 in 1 functie; prenatale- en postpartum ondersteuning Verstelbaar - de band heeft een omtrek van 115 cm Boven en onder de kleding te dragen Gemaakt van ademend mesh materiaal dat irritatie en wrijving voorkomt Wasbaar op een handwasprogramma Inclusief professionele oefeningen, samengesteld door bekkentherapeuten Kies voor (een) Happy Soul en geef jezelf dit stukje selfcare dat je verdient!


  Happy Soul® staat voor 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Neem gerust contact met ons op bij vragen, opmerkingen of problemen met het product. Wij waarderen je feedback en gebruiken dit om onze producten en service te verbeteren.

  20,00 20


  Titel: Happy Soul® 2 in 1 Zwangerschapsband - Buikband Zw
  Prijs: € 20,00
  Productcode: 9300000046665429


   

Wees lief voor jezelf; je draagt een wondertje in je buik of hebt je wondertje al op de wereld gezet.
Gun jezelf ondersteuning, verlichting en een krachtig, gezond bekkengebied tijdens en na deze mooie, maar ook fysiek- en mentaal intense periode.
....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top