Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Adobe Photoshop Elements 2022 - Nederlands/Engels/


 • Adobe Photoshop Elements 2022 - Nederlands/Engels/
  Adobe Photoshop Elements 2022 - Nederlands/Engels/ Geef je creativiteit de ruimte en vertel je levensverhalen. De AI-technologie van Adobe Sensei* en de geautomatiseerde opties doen het zware werk, zodat je foto's in een handomdraai tot kunst kunt verheffen, foto's kunt aanpassen aan een bepaalde vorm, en nog veel meer. Voeg bewegende overlays of 3D-camerabeweging toe om je foto's naar een hoger niveau te tillen en sla je foto's op als MP4 om ze eenvoudig op social media te delen. Breid je vaardigheden uit met 60 begeleide bewerkingen die je stapsgewijs laten zien hoe je de perfecte kiekjes van je huisdieren maakt; foto-achtergronden uitrekt, verwijdert of vervangt; en nog veel meer. Orden moeiteloos je foto's en maak gepersonaliseerde creaties, zoals dynamische foto- en videodiavoorstellingen met gloednieuwe stijlen en inspirerende citaatafbeeldingen. En geniet van de nieuwe vormgeving die de software nog gemakkelijker te gebruiken en te navigeren maakt.

  Kenmerken:

  Geef je creativiteit de ruimte en vertel eenvoudig je levensverhalen.

  Geautomatische bewerking:

  De AI-technologie van Adobe Sensei en de geautomatiseerde opties doen het zware werk, zodat jij je kunt concentreren op het tot leven brengen van je visie. Verhef foto's in een handomdraai tot kunst, pas foto's aan een bepaalde vorm aan, selecteer je onderwerp met één klik, verwijder eenvoudig objecten, en nog veel meer. Voeg eenvoudig bewegende overlays, zoals sneeuwvlokken en vonken, toe en maak grappige bewegende frames. Stapsgewijze begeleide bewerkingen:
  Vaardigheden ontwikkelen is kinderspel met 60 begeleide bewerkingen. Volg gewoon de stappen om eenvoudige aanpassingen aan te brengen, artistieke creaties te maken en alles daartussenin te doen. Maak perfecte kiekjes van je huisdieren, rek de achtergrond van foto's uit om prachtige landschappen te maken, vervang de achtergrond in foto's, en nog zo veel meer. Maken en delen:
  Maak een vliegende start vanuit het handige beginscherm en ontdek de nieuwe mogelijkheden van het product. Maak indruk met je foto's en video's, deel je verhalen in opvallende diavoorstellingen met gloednieuwe stijlen, en deel diavoorstellingen en videofragmenten op YouTube en Vimeo. Creëer inspirerende citaatafbeeldingen en fotocollages om op social media te delen. Wanneer je de software start, worden automatisch prachtige diavoorstellingen, collages en effecten met je foto's en video's weergegeven. Aangestuurd door de AI-technologie van Adobe Sensei.* Moeiteloos ordenen:
  Ruim automatisch op en vind foto's en video's in een handomdraai terug met slimme tags, gezichtsherkenning en nog veel meer. Aangestuurd door de AI-technologie van Adobe Sensei. Er wordt automatisch een back-up gemaakt van je catalogusopzet, zodat je die gemakkelijk kunt herstellen en je zorgeloos kunt werken. Geniet van de nieuwe vormgeving die de software nog gemakkelijker te gebruiken en te navigeren maakt. Beschikbare taalopties:
  Nederlands/Engels/Frans/Duits/Italiaans/Spaans/Pools/Tsjechisch/Zweeds/Japans

  *Adobe Sensei is de technologie die intelligente functies in alle Adobe-producten aanstuurt om het ontwerp en de aanlevering van digitale ervaringen drastisch te verbeteren, met behulp van kunstmatige intelligentie en machine learning in een gemeenschappelijk kader.

  94,99 94,99


  Titel: Adobe Photoshop Elements 2022 - Nederlands/Engels/
  Prijs: € 94,99
  Productcode: 9300000050261754


   

Geef je creativiteit de ruimte en vertel je levensverhalen. De AI-technologie van Adobe Sensei* en de geautomatiseerde opties doen het zware werk, zodat je foto's in een handomdraai tot kunst kunt verheffen, foto's kunt aanpassen aan een bepaalde vor....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top