Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Siemens SE23IW08TE - iQ300 - Vrijstaande vaatwass • Siemens SE23IW08TE - iQ300 - Vrijstaande vaatwasser

  Siemens SE23IW08TE - iQ300 - Vrijstaande vaatwass De Siemens SE23IW08TE vrijstaande vaatwasser is zeer geschikt voor het verwijderen van hardnekkige resten, omdat het beschikt over een intensieve zone en stand. Wil je snel schone vaat? kies dan voor de varioSpeed functie. De aquaSensor beladingssensor zorgt ervoor dat de vaat gewogen wordt en daar het optimale water en energieverbruik op wordt aangepast. Wasmiddel wordt gelijkmatig verdeeld dankzij de doseerassistent en ga flexibel om met je ruimte, door middel van de flex-korven. Om op een later moment een programma te starten, gebruik dan de starttijdkeuze. Voordelen Intensieve zone & stand varioSpeed, tot 50% sneller Digitale resttijdweergave Nadelen Maakt relatief veel geluid met het geluidsniveau van 48 dB VarioSpeed, nog sneller afwassen Deze Siemens vaatwasser beschikt over een varioSpeed Plus functie. Wanneer je dit programma inschakelt, verkort je de tijd met maar liefst 50%. Handig als je bijvoorbeeld snel schone vaat nodig hebt.
  IntensiveZone, grondige reiniging Bij veel programmas kan deze IntensiveZone functie worden ingeschakeld. Deze functie zorgt ervoor dat pannen en schalen met een verhoogde sproeidruk en temperatuur worden schoongespoeld. Plaats dit in de onderkorf, op deze manier blijft fijner serviesgoed veilig bovenin de korf liggen.
  DoseerAssistent Vaatwastabletten lossen gemakkelijk op door de doseerAssistent.. De tabletten vallen in een kleine opvangbak in de vaatwasser, waarna het wordt opgelost door een waterstraal en gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid. Dit zorgt voor een betere reiniging van al het vaat.
  Starten op elk gewenst moment Wil je later de vaatwasser starten? Dan is dat mogelijk door de starttijdkeuze. Via deze functie kan je een programma vooruit programmeren en op elk gewenst moment laten starten. Ook bijvoorbeeld onder werktijd of s' nachts.
  Beladingssensor, bespaar water en energie Het hoeveelheid water voor een programma wordt afgestemd op de hoeveelheid vaat er in de vaatwasser zit. Deze vaat wordt gewogen door de beladingssensor en past na het wegen het hoeveelheid water daar op aan. Dit is waterbesparend en werkt efficiënter.
  De juiste temperatuur Kostbaar glaswerk en porselein wordt met extra zorg gereinigd door de warmtewisselaars. Het water wordt in de spoelcontainer verwarmd om grote temperatuurverschillen en schade aan je kostbare vaat te voorkomen.

  Kenmerken van de Siemens SE23IW08TE
  Intensieve zone - varioSpeed - machineCare - Voorspoelen - Doseerassistent - Glasbeschermingstechniek - aquaSensor beladingssensor - Digitale resttijdweergave - vario korven - easyGlide - iQdrive motor - 10 jaar garantie op de vaatwasserkuip - Kinderbeveiliging - aquaStop Programma's en functies op de Siemens vrijstaande vaatwasser
  6 Programma's: Eco 50 °C, Auto 45-65 °C, Intensief 70 °C, Snel 65 °C, Snel 45 °C, Favoriet 3 Speciale functies: Intensive Zone, Half Load, VarioSpeed machineCare, Voorspoelen

  499,00 499


  Titel: Siemens SE23IW08TE - iQ300 - Vrijstaande vaatwass
  Prijs: € 499,00
  Productcode: 9300000048671527


   

De Siemens SE23IW08TE vrijstaande vaatwasser is zeer geschikt voor het verwijderen van hardnekkige resten, omdat het beschikt over een intensieve zone en stand. Wil je snel schone vaat? kies dan voor de varioSpeed functie. De aquaSensor beladingssen....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top