Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Pokémon Shining Pearl - Nintendo Switch • Pokémon Shining Pearl - Nintendo Switch

  Pokémon Shining Pearl - Nintendo Switch Dit is Pokémon Shining Pearl voor de Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite. Reis naar Sinnoh in Pokémon Shining Pearl!

  De avonturen in Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl vinden plaats in Sinnoh. Dit natuurrijke gebied met Mount Coronet in het hart is een land waar vele mythen hun oorsprong vinden. Op je reis bezoek je vele verschillende locaties in Sinnoh, terwijl je probeert de kampioen van de Pokémon League te worden.

  De game blijft trouw aan het oorspronkelijke verhaal en de schaal van de dorpjes en paden is behouden gebleven. Als je Pokémon Diamond en Pokémon Pearl hebt gespeeld, kun je terugkeren naar bekende locaties en bekende momenten opnieuw beleven. Mocht je nog nooit eerder voet hebben gezet in Sinnoh, dan staan je talloze nieuwe ontmoetingen en verrassingen te wachten.

  Deze remake bevat gebruiksvriendelijke functies uit recente delen van de Pokémon-serie, en toont close-upscènes tijdens Pokémon-gevechten.

  Een avontuur in het Sinnoh van weleer... Ontdek een verhaal dat zich afspeelt in het Sinnoh van ver vóór de gebeurtenissen van Pokémon Diamond en Pokémon Pearl in Pokémon Legends: Arceus, dat begin 2022 naar de Nintendo Switch komt.

  Pokémon in Sinnoh
  Aan het begin van je avontuur kun je een van deze drie partner-Pokémon kiezen:
  Turtwig - type gras: In zijn lichaam vind fotosynthese plaats en daarmee maakt hij zuurstuf aan. Het blad op zijn kop verwelkt als hij dorst heeft. Chimchar - type vuur: de vlammen op zijn rug worden gevoed door gas dat in zijn buik wordt gemaakt. Zelfs regen kan het vuur niet doven. Piplup - type water: hij leeft langs de kust in noordelijke gebieden. Deze ervaren zwemmer kan meer dan 10 minuten onder water blijven
  Legendarische Pokémon
  In Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl zitten exclusieve legendarische Pokémon, Dialga en Palkia. In Diamond krijg je te maken met Dialga, een Steel/Dragon Pokémon. Voor Pearl is er Palkia, de Water/Dragon Pokémon. Beiden legendarische Pokémon zijn op hun eigen manier ijzersterk en het vangen van deze Pokémon is dan ook een flinke uitdaging op zich.

  48,67 48,67


  Titel: Pokémon Shining Pearl - Nintendo Switch
  Prijs: € 48,67
  Productcode: 9300000029775632


   

Dit is Pokémon Shining Pearl voor de Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite. Reis naar Sinnoh in Pokémon Shining Pearl!

De avonturen in Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl vinden plaats in Sinnoh. Dit natuurrijke gebied met Mount C....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top