Teakhouten meubelen PolderTEAK
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

AEG L8FE894BN - 8000 serie ProSteam - Wasmachine - • AEG L8FE894BN - 8000 serie ProSteam - Wasmachine - NL/FR

  AEG L8FE894BN - 8000 serie ProSteam - Wasmachine - De AEG L8FE894BN wasmachine zorgt voor een extra droog resultaat dankzij de 1400 rpm. Met de ÖKOMix technologie wordt wasmiddel en verzachter gelijkmatig verdeeld voor een beter en beschermend resultaat. Met de beladingssensoren van ProSense bespaar je water en energie en zorgt de ProSteam ervoor dat kreukels en geurtjes uit wasgoed wordt verwijderd. Was met de ÖKOPower in 59 minuten een volledig programma of maak de trommel schoon via het MachineClean programma. Wil je later het programma starten? kies dan voor de startuitstel functie. De wasmachine beschikt over stoomprogramma's zoals AntiAllergy. Voordelen Stoomprogramma's als AntiAllergy ProSense, beladingssensor ÖKOPower, klaar is 59min Nadelen Niet te bedienen via een app

  AntiAllergy, wassen met stoomtoevoeging Via het AntiAllergy Vapor 60°C programma, reinig je nog hygiënischer. Aan het einde van het programma wordt er namelijk stoom toegevoegd. Deze stoom zorgt voor het beter verwijderen van bacteriën en allergenen in je kleidng. Zeker een handig programma voor mensen met allergiën.
  Zachter wassen De SoftPlus-technologie zorgt ervoor dat wasverzachter elk deel van de stof bereikt zodra het middel in de trommel terecht komt. Via deze manier voelt je wasgoed zachter, zijdeachtiger en gladder aan. Daarnaast worden vezels beschermd, waardoor elk kledingstuk langer meegaat.
  ProSteam, minder kreukels minder strijken Dit model van AEG beschikt over de ProSteam technologie. Deze technologie is voorzien van een stoom programma. Met dit stoomprogramma verminder je tot wel 1/3 van de kreukels. Ook wordt je kleidng opgefrist en verwijderen geurtjes uit de kleding. Op deze manier hoef je minder te strijken en bespaar je dus tijd.
  ProSense, water en energiebesparend Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee.
  Extra bescherming met ÖKOMix Via de ÖKOMix technologie, wordt het wasmiddel en de wasverzachter gemengd met water en lost het zich op voordat het in de trommel terecht komt. Hierdoor wordt wasmiddel- en verzachter gelijkmatig verdeeld voor een betere reiniging en verzorging van wasgoed.
  Wassen binnen een uur Dankzij het ÖKOPower programma, zorg je ervoor dat je was snel klaar is. In 59 minuten is het programma afgelopen en heb je een perfect resultaat met minder energieverbruik. Handig als je snel schone kleding nodig hebt.

  Kenmerken van de AEG L8FE894BN
  ÖKOPower - ÖKOMix - Groot display - ÖKOInverter motor - ProSense - Stoomprogramma's - AntiAllergy - AquaControl - ProSteam - Optie vlekken behandelen - Startuitstel - DirectSpray - Kinderbeveiliging - Woolmark Green - SoftPlus - ART snelbevochtigingstechniek Programma's en functies op de AEG wasmachine
  Wasprogramma's: Eco 40-60, Katoen, Synthetica, Delicates, Wool\Silk, Steam, OKOPower, 20min 3Kg, Outdoor, Machine Clean, Anti-Allergie Optie extra vlekken behandelen Tijdsbesparende opties Startuitstel Stoomprogramma's en zijde programma

  889,00 889


  Titel: AEG L8FE894BN - 8000 serie ProSteam - Wasmachine -
  Prijs: € 889,00
  Productcode: 9300000049245393


   

De AEG L8FE894BN wasmachine zorgt voor een extra droog resultaat dankzij de 1400 rpm. Met de ÖKOMix technologie wordt wasmiddel en verzachter gelijkmatig verdeeld voor een beter en beschermend resultaat. Met de beladingssensoren van ProSense bespaar....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top