Teakhouten meubelen PolderTEAK
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Zanussi ZWFN946TW - AutoAdjust - Wasmachine


 • Zanussi ZWFN946TW - AutoAdjust - Wasmachine
  Zanussi ZWFN946TW - AutoAdjust - Wasmachine De Zanussi ZWFN946TW wasmachine beschikt over een AutoAdjust systeem voor het optimale gebruik van water en energie. Gebruik een van de vele programma, met onder andere een delicate of CleanBoost die aan het einde stoom toevoegd. Wil je standaard programma's verkorten? kies dan de optie FlexiTime. Wanneer je het programma wil starten, dat bepaal je zelf, dankzij de startuitstel. VoordelenStartuitstelStoomtoevoeging via CleanBoostFlexiTimeNadelenGeen mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen.

  Bespaar water en energie met AutoAdjustDoor middel van de AutoAdjust functie wordt er optimaal gebruik gemaakt van water en energie. De sensoren in de trommel passen continu de duur en de hoeveelheid gebruikt water aan als je een paar kledingstukken wil wassen. Het besparen is uiteraard beter voor het milieu, maar ook zeker voor je portemonnee.
  Programma versnellen met FlexiTimeHeb je weinig tijd om een was te draaien of heb je snel wasgoed nodig? gebruik dan de FlexiTime functie. Door deze functie te gebruiken kan je tijd inkorten van standaard wasprogramma's. Tik één keer op de knop om telkens tijd in te korten.
  Verminderen van kreukels en vouwenDoordat de draairichting van de trommel tijden het EasyIron-programma telkens veranderd, kan wasgoed vrijer bewegen in de trommel. Door deze bewegingen zullen er minder snel kreukels en vouwen zich vormen in de kleding en hoef je na de was minder te strijken.
  CleanBoost wasprogrammaDeze wasmachine van Zanussi beschikt over het CleanBoost 60°C programma. Dit programma voegt aan het einde van de cyclus stoom toe, zodat kleding nog hygiënischer en efficiënter wordt gereinigd. Hiermee worden bacteriën en allergenen beter verwijderd uit wasgoed.
  Bepaal zelf je starttijdDe wasmachine beschikt over een startuitstel. Via deze functie kan je de tijd uitstellen van 2 tot 20 uur. Op deze manier kan je dus zelf bepalen wanneer je het programma wil laten starten op elk gewenst moment.

  Kenmerken van de Zanussi ZWFN946TW
  Kinderbeveiliging - AutoAdjust - Startuitstel - Onbalans correctiesysteem - Sensorgeregelde waterdosering - Anti schuim spoelsysteem - verstelbare pootjes - Delicate programma - EasyIron - FlexiTime - CleanBoostProgramma's
  Wasprogramma's: Aan/Uit, Eco 40-60, Katoen, Synthetica, Delicates, Wol, Denim, Sport Wear, Centrifugeren/Pompen, Spoelen, Donkere kleding, CleanBoost, 14min Refresh, 30min Rapid, 60m EasyWash

  521,79 521,79


  Titel: Zanussi ZWFN946TW - AutoAdjust - Wasmachine
  Prijs: € 521,79
  Productcode: 9300000012085587


   

De Zanussi ZWFN946TW wasmachine beschikt over een AutoAdjust systeem voor het optimale gebruik van water en energie. Gebruik een van de vele programma, met onder andere een delicate of CleanBoost die aan het einde stoom toevoegd. Wil je standaard p....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top