Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Bosch SGS2ITW11E - Serie 2 - Vrijstaande vaatwasse


 • Bosch SGS2ITW11E - Serie 2 - Vrijstaande vaatwasse
  Bosch SGS2ITW11E - Serie 2 - Vrijstaande vaatwasse De Bosch SGS2ITW11E vrijstaande vaatwasser beschikt over twee speciale functies. De ExtraDroog functie om je vaat nog beter te drogen en de SpeedPerfect functie om programmatijd te verkorten. De beladingssensor zorgt voor het optimale water en energieverbruik en de beste resultaten. Vaatwasmiddel wordt gelijkmatig verdeeld dankzij de doseerassistent. Is de vaatwasser vies? dan kan je hem gemakkelijk reinigen met het machineCare programma. Voordelen SpeedPerfect, programmaduur verkorten AquaSensor, beladingssensor ExtraDroog functie Nadelen Maakt met een geluidsniveau van 48 dB relatief veel geluid

  ExtraDry, droogt plastic vaat Plastic vaat hoef je niet meer na te drogen zodra een programma klaar is. Met het ExtraDry programma wordt plastic beter gedroogd. Dit wordt gedaan door een warmere laatste spoeling en een langere droogtijd.
  AquaStop, voorkomt waterschade De aquaStop bied nog meer beveiliging en voorkomt waterschade. Lekt er iets uit de machine? of is er iets met de slang? dan wordt het water gestopt door deze beveiliging. Zo heb je nooit meer wateroverlast vanuit de vaatwasser.
  ActiveWater, verbruik minder water Met de ActiveWater-technologie wordt er minder water en energie verbruikt tijdens een programma. Dit wordt mogelijk gemaakt door een gerichte waterafgifte, een filtertechnologie, snellere verwarming en een hogere pompprestatie.
  DoseerAssistent Vaatwastabletten lossen gemakkelijk op door de doseerAssistent.. De tabletten vallen in een kleine opvangbak in de vaatwasser, waarna het wordt opgelost door een waterstraal en gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid. Dit zorgt voor een betere reiniging van al het vaat.
  Beladingssensor, bespaar water en energie Het hoeveelheid water voor een programma wordt afgestemd op de hoeveelheid vaat er in de vaatwasser zit. Deze vaat wordt gewogen door de beladingssensor en past na het wegen het hoeveelheid water daar op aan. Dit is waterbesparend en werkt efficiënter.

  Kenmerken van de Bosch SGS2ITW11E
  ExtraDroog - SpeedPerfect - machineCare - Doseerassistent - AquaSensor beladingssensor - EasySlide - AquaStop - EcoSilence Drive - 10 jaar garantie op de vaatwasserkuip -ActiveWater Programma's en functies op de Bosch vrijstaande vaatwasser
  4 standaard programma's 2 Speciale functies: Extra Droog, SpeedPerfect machineCare

  397,73 397,73


  Titel: Bosch SGS2ITW11E - Serie 2 - Vrijstaande vaatwasse
  Prijs: € 397,73
  Productcode: 9300000048671521


   

De Bosch SGS2ITW11E vrijstaande vaatwasser beschikt over twee speciale functies. De ExtraDroog functie om je vaat nog beter te drogen en de SpeedPerfect functie om programmatijd te verkorten. De beladingssensor zorgt voor het optimale water en energ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top