Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

WDMT™ LED gordijn - ijspegel verlichting | 360 LED • WDMT™ LED gordijn - ijspegel verlichting | 360 LED lampjes / Kerstverlichting gordijn voor binnen en buiten | 7 + 5 meter snoer | Warm-wit

  WDMT™ LED gordijn - ijspegel verlichting | 360 LED WDMT™ LED gordijn - ijspegel verlichting | 360 LED lampjes / Kerstverlichting gordijn voor binnen en buiten | 7 + 5 meter snoer | Warm-wit Wij van WDMT™ staan voor het leveren van stijlvolle en duurzame kerst decoratie. We combineren functionaliteit met kwaliteit en hebben een ruim assortiment aan originele kerst versiering. Uiteraard is sfeervolle kerst led verlichting voor in je interieur onmisbaar. Dit LED verlichting gordijn is geschikt voor binnen en buiten. Met deze ijspegelverlichting vol kerstlampjes creëer je een magische kerstsfeer in of rondom het huis waar de hele buurt jaloers op is.

  Materiaal van de LED verlichting De producten uit de productielijn Christmas living van WDMT™ zijn allemaal gemaakt van verantwoord en hoogwaardige materialen. Deze producten worden met de grootste zorg door ons samen gesteld.
  Voordelen Warm-wit Indoor & outdoor Decoratief KEMA-keurmerk Multifunctioneel
  Product specificaties: Afmeting: 12 meter
  Kleur: Warm-wit
  Materiaal: Kunststof
  Aantal lampjes: 360
  Over WDMT™ WDMT™ in een innovatief merk welke haar oorsprong vindt in het hart van de kleurrijke Duin en Bollenstreek. De afkorting van WDMT™ staat voor Wood More Thing™. De ambitie van WDMT™ is om duurzame producten weer modieus en sexy te maken. En hierbij toegankelijk voor iedereen!
  Dutch Design Flower 
De Dutch Design Flower is het symbol voor hoogwaardig design uit de Duin- & Bollenstreek. Wanneer u bij een product de Dutch Design Flower aantreft weet u dat u een prachtig stukje design voor u heeft. Waarvan u weet dat de kwaliteit hoogwaardig is, en de service ook boven gemiddeld is. Dutch Design is al een wereldwijd begrip op zich. Maar Binnen het Dutch Design is de Duin- & Bollenstreek een bijzondere regio. Door de overvloed aan kleurrijke bollenvelden in het voorjaar hebben de mensen hier een bijzonder kleurrijke kijk op het leven. De hoogwaardigheid van de producten uit deze regio komen ook voort uit de eeuwen oude kleurrijke geschiedenis van de Duin- & Bollenstreek. Van alledaagse producten tot industriële producten en wereldwijd gebruikte diensten.

  36,99


  Titel: WDMT™ LED gordijn - ijspegel verlichting | 360 LED
  Prijs: € 36,99
  Productcode: 9300000050271402


   

WDMT™ LED gordijn - ijspegel verlichting | 360 LED lampjes / Kerstverlichting gordijn voor binnen en buiten | 7 + 5 meter snoer | Warm-wit Wij van WDMT™ staan voor het leveren van stijlvolle en duurzame kerst decoratie. We combineren functionaliteit ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top