Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Biddinghuizen Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

DistinQ Sterren Projector - Bluetooth - Galaxy Pro • DistinQ Sterren Projector - Bluetooth - Galaxy Projector - Sterrenhemel - USB - Star Projector met Afstandsbediening

  DistinQ Sterren Projector - Bluetooth - Galaxy Pro Laat uzelf ontsnappen uit uw dagelijkse sleur met de Sterrenprojector van DistinQ Met deze projector tovert u iedere kamer om tot een toonaangevende sterrenhemel. Zo creëert u in een handomdraai een unieke en ontspannende sfeer die voor ieder moment toepasselijk is. Van de kinderkamer naar de woonkamer en voor een ontspannende meditatie tot aan een sfeervol feestje voor jong en oud: u kunt het zo gek nog niet bedenken! Laat uzelf verrassen door de Sterrenprojector van DistinQ. De sterrenprojector van DistinQ is een koploper als het gaat om een krachtige sterrenprojector en onderscheidt zich daarom van anderen in zijn soort. Met dank aan de slimme lens en de zuinige ledlamp kunt u iedere kamer volledig verlichten met prachtige lichtpatronen. De projector onderscheidt zich van zijn voorgangers doordat hij maar liefst 10 ingebouwde lichtstanden bevat. Vanwege smart-technology fungeert de projector tegelijkertijd als Bluetooth speaker en als oplader voor jouw mobiel met de ingebouwde USB-Port. Het biedt dus meer aan dan enkel een lichtshow! Daarnaast kunt u de projector gemakkelijk bedienen met een afstandsbediening.
  Waar is de sterrenprojector van DistinQ goed voor?
  Laat uw kind beter slapen
  Het is bewezen dat de projector het slaapritme verbeterd en bevordert. Het spreekt voor zich dat een betere nachtrust het dagelijks functioneren verbetert. Daarnaast verhoogt het de verbeelding en creativiteit van kinderen. Tevens hoeft u dankzij de slimme ingebouwde timer geen zorgen te maken dat de projector aanblijft en stroom opzuigt. Heeft uw kind/baby last van het donker en is een fijne, ononderbroken nachtrust ver te zoeken? Aarzel dan niet langer en schaf de sterrenprojector van DistinQ aan om uw kind/baby en uzelf de nachtrust te geven die jullie verdienen.
  Een leuker en beter feestje
  Haal de club zelf in huis met de sterrenprojector van DistinQ! Zet de projector aan en speel muziek af via bluetooth om zo een beter en leuker feestje te ervaren; en dat allemaal in uw eigen woonkamer! Uw vrienden zullen vaker terug willen komen.
  Ook geschikt als meditatie
  U kunt de projector ook gebruiken voor meditatie. Door de combinatie van laser licht en de achtergrond klanken, die u zelf kunt kiezen met de synchroniseerde bluetooth speaker, komt u volledig tot rust.
  Het ideale cadeau
  Doordat de sterrenprojector over meerdere licht- en kleur standen beschikt is hij makkelijk af te stellen op uw eigen voorkeur. De sterrenprojector zal u daarom ook nooit vervelen! U kunt zelf de sfeer bepalen. Of dit nou voor een bruiloft, verjaardag, een date of simpelweg voor het slapen is, de sterrenprojector biedt het allemaal. Verras uw vriend of vriendin met de sterrenprojector van DistinQ. Alle functies op een rijtje Smart technology: De sterrenprojector beschikt over een slimme timer functie. De timer kan op 60 of 120 minuten worden ingesteld. Nadat de tijd is verstreken schakelt de projector zich automatisch uit. Hierdoor is de projector smart en zuinig. Ingebouwde speakers: Met de krachtige ingebouwde speaker kunt u uw eigen muziek afspelen via de sterrenprojector. U kunt uw eigen muziek dus gemakkelijk afstemmen met de sfeer van de projector. Op afstand te bedienen: De projector is gemakkelijk te bedienen via een afstandsbediening.


  Zoek niet verder en laat uw verrassen door de sterrenprojector van DistinQ.

  Let op: batterijen van de afstandsbediening (AAA) zijn niet inbegrepen.

  34,99


  Titel: DistinQ Sterren Projector - Bluetooth - Galaxy Pro
  Prijs: € 34,99
  Productcode: 9300000033835645


   

Laat uzelf ontsnappen uit uw dagelijkse sleur met de Sterrenprojector van DistinQ Met deze projector tovert u iedere kamer om tot een toonaangevende sterrenhemel. Zo creëert u in een handomdraai een unieke en ontspannende sfeer die voor ieder mome....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top