Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

iPhone 13 hoesje case transparant - 2x iPhone 13 s • iPhone 13 hoesje case transparant - 2x iPhone 13 screenprotector - extra sterk beschermglas

  iPhone 13 hoesje case transparant - 2x iPhone 13 s Maak uw iPhone 13 scherm tot 5x keer sterker dan met een gewone screenproctector. Dit model is een versterkt Tempered Glass welke lastig te breken is. Het glas is flexibeler en transparanter dan een gewone screenprotector. Wordt geleverd met transparante iPhone 13 shock proof hoesje (schokbestendig) en 2 stuks 13 screenprotector.

  Kenmerken screenprotectors: Ieder model is op maat gemaakt✅Hoge aanraakgevoeligheid✅HD helder 9H gehard glas✅Krasbestendig✅Anti vingerafdruk coating✅Waterbestendig✅Kenmerken shock proof hoesje:
  Val- en stootbescherming & air cushion technologieTransparantVormvastDraadloos opladen mogelijkBescherming en Stijl
  Dankzij de flexibiliteit van het siliconen materiaal in dit hoesje wordt je telefoon beschermd tegen vallen- en stoten. Mocht je iPhone 13 toch een keer vallen dan wordt de impact eerst opgevangen door de uitstekende delen.

  Productbeschrijving Solutionss4 screen protector:
  Deze screenprotector is zorgvuldig voor u getest op verschillende kwaliteitseisen. Een van de eigenschappen van deze screenprotector is dat onze screenprotector tot 5x sterker en flexibeler is dan andere screenprotectors.
  Deze screenprotector gemaakt van een helder soort 9H gehard glas. Dit maakt de Solutionss4 screen protector erg transparant.

  De bovenste laag van de screenprotector bevat een anti-vingerafdruk coating zodat uw beeldscherm altijd helder blijft. Deze screenprotector is door haar unieke coating ook waterbestendig. Regendruppeltjes glijden zo weer van het scherm af en u kunt gewoon weer doorgaan met uw smartphone te gebruiken. De screenprotector is krasbestendig. Een paar sleutels in uw zakken zullen de screenprotector niets doen, hierdoor kunt u de screenprotector langer gebruiken.

  Vragen?
  Mocht je vragen hebben met betrekking tot dit product? Stuur ons gerust een bericht via info@solutionss4.nl en binnen 24 uur zullen wij je vraag beantwoorden.

  Geschikt voor de modellen:
  iPhone 13Let op - Case Friendly Design:
  De Apple iPhone 13 screenprotector gaat niet tot het einde van de randen van uw toestel. Om lucht onder het scherm te voorkomen en om compatible te zijn met alle soorten hoesjes is dit model gemaakt om het grootste (97%) risicogebied van uw toestel te dekken

  8,95 8,95


  Titel: iPhone 13 hoesje case transparant - 2x iPhone 13 s
  Prijs: € 8,95
  Productcode: 9300000051725927


   

Maak uw iPhone 13 scherm tot 5x keer sterker dan met een gewone screenproctector. Dit model is een versterkt Tempered Glass welke lastig te breken is. Het glas is flexibeler en transparanter dan een gewone screenprotector. Wordt geleverd met transp....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top