Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

L.O.L. Surprise! Movie Magic Tots - Minipop • L.O.L. Surprise! Movie Magic Tots - Minipop

  L.O.L. Surprise! Movie Magic Tots - Minipop Laat de camera's maar rollen! De gloednieuwe L.O.L. Surprise! Movie Magic-minipoppen zijn klaar om te laten zien hoe goed ze kunnen acteren en films maken op de ultieme LOL Surprise-filmset!

  Kenmerken:
  PAK 10 verrassingen UIT met de LOL Surprise Movie Magic-poppen, inclusief filmrekwisieten, filmscènes en 3D-bril! UNIEKE FILMSCÈNE: elke pop is inclusief tekstkaart als geheugensteuntje en een eigen, verrassende filmscène! Bovendien kun je de filmscènes combineren wanneer je meer dan één pop uit de Movie Magic-serie hebt ONTHUL HET GEHEIME BERICHT: onthul het geheime bericht van elke Movie Magic-pop met de inbegrepen lens en gebruik het bericht voor een open plek in het filmscript! Verzamel 2 lenzen om de bril compleet te maken WATERVERRASSING: geef je pop de fles of stop haar in bad voor een waterverrassing, inclusief kleurverandering VERZAMEL ZE ALLEMAAL EN VUL DE LEGE PLEKKEN IN HET FILMSCRIPT IN: verzamel alle 12 de gloednieuwe LOL Surprise Movie Magic-poppen en maak de meest spectaculaire film die de wereld ooit heeft gezien! Gebruik alle geheime berichten voor de lege plekken in het filmscript om het scenario te voltooien. Of schrijf je eigen creatieve teksten op de lege plekken! Pak jij een lid van de cast of van de crew uit? Inhoud:
  1 LOL Surprise Movie Magic-pop, geheim bericht, tekstkaart als geheugensteuntje, verrassende filmscène, flesje, 3D-bril, accessoires, outfit, schoenen, lens en filmscript.

  Let op! Je ontvangt willekeurig 1 van de 12 personages.

  13,99 13,99


  Titel: L.O.L. Surprise! Movie Magic Tots - Minipop
  Prijs: € 13,99
  Productcode: 9300000035253410


   

Laat de camera's maar rollen! De gloednieuwe L.O.L. Surprise! Movie Magic-minipoppen zijn klaar om te laten zien hoe goed ze kunnen acteren en films maken op de ultieme LOL Surprise-filmset!

Kenmerken:
PAK 10 verrassingen UIT met de LOL Surpri....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top