Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Farming Simulator 22 - PC


 • Farming Simulator 22 - PC
  Farming Simulator 22 - PC Dit is Farming Simulator 22 voor de PC.

  Let op: deze game bevat een disc en een activiatiecode voor gebruik op de website van Farming Simulator. Gamers zonder disc drive krijgen middels de activatiecode toegang tot een downloadversie.

  Kruip in de huid van een moderne boer en bouw creatief aan je boerderij in drie verschillende Amerikaanse en Europese omgevingen. Farming Simulator 22 biedt een enorme verscheidenheid aan landbouwactiviteiten, gericht op agricultuur, veeteelt en bosbouw. Nu met de opwindende toevoeging van seizoenscycli! Meer dan 400 machines en gereedschappen van meer dan 100 echte landbouwmerken zoals John Deere, CLAAS, Case IH, New Holland, Fendt, Massey Ferguson, Valtra en nog veel meer zijn inbegrepen om gewassen zoals tarwe, maïs, aardappelen en katoen te zaaien en te oogsten. Nieuwe machinecategorieën, productieketens en 3 nieuwe gewassen voegen nieuwe gameplay-mechanics aan de ervaring toe. Je kunt zelfs je boerderij coöperatief runnen in multiplayer en het spel uitbreiden met een groot aantal gratis door de community gemaakte aanpassingen. Farming Simulator 22 biedt meer spelersvrijheid dan ooit tevoren en daagt je uit om een succesvolle boer te worden - dus gaan aan de slag en en haal het beste uit jezelf naar boven!

  Claas Xerion Saddle Trac Pack
  Farming Simulator 22 heeft extra permanente content in de vorm van een extra voertuig en werktuigen. De Claas Xerion Saddle Trac Pack bevat: Claas - Xerion 4200 Saddle Trac Kaweco - Xerion Saddle Trac Semi-Trailed Tanker Kaweco - Xerion Saddle Trac Tanker Kaweco - Front-Unit Kaweco - Opti-Ject 800
  installatie-en activatiemogelijkheden
  Nadat je het spel vanaf de schijf hebt geïnstalleerd, wordt je eerst gevraagd om je activation key in te voeren. Als je geen disc drive hebt om het spel vanaf een schijf te installeren, kun je op de website van Giants je activation key invoeren. Het portal zal je vragen of je de game wilt downloaden. Na het installeren zal het spel je opnieuw vragen om je activation key in te voeren. Activering is beperkt tot 4 activeringen. Je hebt een internetverbinding nodig om te activeren. Als je je sleutel deelt met een vriend en vervolgens een multiplayer-sessie wilt starten, wordt de sleutel verbannen. Er zijn maximaal 16 downloads toegestaan.
  Systeemeisen
  OS: 64-bit OS, Windows 7 of nieuwer. Processor: Intel Core i3-560 3.3GHz / AMD Phenom II X4 805 of een gelijkwaardige. Graphics: AMD Radeon R7 360X/NVIDIA GeForce GTX 750 Ti (min 2GB VRAM) System Memory: 4 GB RAM. Storage: 40GB HDD.


  47,99


  Titel: Farming Simulator 22 - PC
  Prijs: € 47,99
  Productcode: 9300000042178885


   

Dit is Farming Simulator 22 voor de PC.

Let op: deze game bevat een disc en een activiatiecode voor gebruik op de website van Farming Simulator. Gamers zonder disc drive krijgen middels de activatiecode toegang tot een downloadversie.

Kruip in....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top