Adm. Financiële Advisering Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Minecraft: Starter Collection - PS4 & PS4 VR Compa • Minecraft: Starter Collection - PS4 & PS4 VR Compatibel

  Minecraft: Starter Collection - PS4 & PS4 VR C Wees dapper, nieuwsgierig en origineel. Maak alles, van een simpele boot tot een complete wereldstad in de  Minecraft Starter Collection voor op de PlayStation 4. Let op: voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig om toegang te krijgen voor de online mogelijkheden, waarbij je de game alleen kuunt spelen met maximaal zeven PlayStation Network-vrienden.

  Verken willekeurig gegenereerde werelden en bouw fantastische dingen, van eenvoudige hutten tot grandioze kastelen. Speel in de Creative-modus met onbeperkte middelen of sla in de Survival-modus aan het graven en maak wapens en harnassen om gevaarlijke mobs van je af te houden. Met deze versie kun je samenspelen op allerlei verschillende apparaten, heb je toegang tot allerlei soorten content die de winkel in het spel te bieden heeft en ontvang je alle toekomstige spelupdates.

  Inhoud van de Starter Collection Dit pakket bevat een geweldige verzameling content waarmee je kunt ontdekken wat je allemaal in Minecraft kunt doen, met LittleBigPlanet Mashup Pack, Mashup Griekse mythologie, City-texturepakket en Skinpakket 1. Ook krijg je 700 tokens! Gebruik deze om kaarten, skins, texturepakketten en meer in de winkel in het spel te kopen! Minecraft LittleBigPlanet-combinatiepakket Griekse mythologie-combinatiepakket Texturepakket Stad Skinpakket 1 700 tokens Kijk hoe Minecraft groeit.

  In Minecraft begint het avontuur met je eigen verbeelding. Je kunt blokken breken, plaatsen en ermee doen wat je wilt. Probeer een zo diep mogelijk gat te graven of maak een schuilplaats om 's nachts in te schuilen voor de verschrikkelijke monsters. Van stenen hut tot kasteel, van eenvoudig idee tot super-ambitieus plan; jij bepaalt hoe het spel wordt gespeeld. PS Plus vereist voor online spelen In-game aankopen optioneel Speel met maximaal 8 onlinespelers met PS Plus Online spelen optioneel VR-headset ondersteund PS Camera optioneel 1 - 4 spelers

  29,98


  Titel: Minecraft: Starter Collection - PS4 & PS4 VR C
  Prijs: € 29,98
  Productcode: 9300000043440923


   

Wees dapper, nieuwsgierig en origineel. Maak alles, van een simpele boot tot een complete wereldstad in de  Minecraft Starter Collection voor op de PlayStation 4. Let op: voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig om toega....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top