Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Microsoft Office Home and Business 2021 - 1 appara


 • Microsoft Office Home and Business 2021 - 1 appara
  Microsoft Office Home and Business 2021 - 1 appara Met Microsoft Office 2021 Home & Business (Nederlandse versie, direct te downloaden) krijg je Premium Office-apps zoals Word, Excel en PowerPoint. Kenmerken: Voor 1 persoon. Voor gebruik op meerdere pc’s/Mac’s*, tablets en telefoons (inclusief Windows, iOs en Android**). Premium Office-apps van Word, Excel en PowerPoint. 1TB cloudopslag in OneDrive met geavanceerde beveiliging (per gebruiker). Online samenwerken aan documenten met anderen. Technische ondersteuning via chat of telefoon met Microsoft-experts. * Microsoft Office werkt niet op een Chromebook. Daarvoor kan je de gratis Office webversie gebruiken.
  ** voor iOS en Android moet een afzonderlijke app worden gedownload. Wat is er nieuw in Microsoft Office 2021? Breng de beste schrijver in je naar boven, waar je ook schrijft Breng overal de beste schrijver in je naar boven met Microsoft-editor jouw intelligente schrijfassistent. Editor levert geavanceerde ondersteuning voor grammatica en spelling in meer dan 80 talen. Verbind. Organiseer. Krijg dingen gedaan. Bespaar tijd en focus je op wat belangrijk is met Outlook, jouw levensinrichter. Dankzij het eenvoudige, intelligente ontwerp blijf je verbonden en blader je sneller door je e-mails, waardoor je weer snel het leven buiten je Postvak IN op kunt pakken. Geef je creativiteit een boost Bereik meer en verbeter je creativiteit met toegang tot een almaar groeiende catalogus met premium sjablonen in Word, Excel en PowerPoint. Kies uit een rijk assortiment pakkende foto's, pictogrammen, lettertypen, 3D-modellen en meer om je werk tot leven te brengen. Laat je creativiteit de vrije loop Creëer hoogwaardige, gepersonaliseerde content die past bij jouw unieke stijl. Met jouw Microsoft Office 2021-abonnement krijg je toegang tot een groeiende collectie aan professionele stockfoto's, vectorillustraties, herhalende video's, lettertypes en pictogrammen, om je projecten zo fris en aantrekkelijk mogelijk te houden. Bescherm wat belangrijk is Het maken van een back-up van de bestanden op je pc is zojuist een stuk eenvoudiger geworden Met de OneDrive-back-up van mappen op je pc kun je op OneDrive een back-up maken van je mappen met documenten en foto's op je Windowspc, zodat ze altijd beveiligd, up-to-date en beschikbaar zijn op al je apparaten. Bescherming wordt persoonlijk Persoonlijke Kluis is een beveiligde map binnen OneDrive, die alleen toegankelijk is via een extra identiteitscontrole. Zit zorgt voor een extra bescherming voor je belangrijkste bestanden.

  299,00 299


  Titel: Microsoft Office Home and Business 2021 - 1 appara
  Prijs: € 299,00
  Productcode: 9300000062956469


   

Met Microsoft Office 2021 Home & Business (Nederlandse versie, direct te downloaden) krijg je Premium Office-apps zoals Word, Excel en PowerPoint. Kenmerken: Voor 1 persoon. Voor gebruik op meerdere pc’s/Mac’s*, tablets en telefoons (inclusi....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top