0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Zelftest corona - sneltest corona covid 19 - Biosy • Zelftest corona - sneltest corona covid 19 - Biosynex - 5 stuks verpakking

  Zelftest corona - sneltest corona covid 19 - Biosy De Biosynex COVID-19 Ag BSS zelftest is een in-vitro immunochromatografische sneltest voor de kwalitatieve opsporing van SARS-CoV-2 nucleocapsid (N) proteïne-antigenen d.m.v. een neusuitstrijkje vooraan in de neus. De zelftest heeft een specificiteit van 100% en een gevoeligheid van 97,2%.
  De inhoud van de zelftest Deze antigeentest bevat alles wat nodig is om te testen. Stap-voor-stap instructies schetsen de testprocedure. Het resultaat wordt in 15-20 minuten weergegeven.

  - Testcasette
  - Buisje met verdunningsmiddel
  - Druppelaar + dop
  - Wattenstaafje

  Met deze zelfdiagnosetest kunt u er achterkomen of u besmet bent met het virus dat verantwoordelijk is voor COVID-19. Deze test mag alleen worden gebruikt bij volwassenen of onder toezicht van een volwassene indien deze op een kind wordt uitgevoerd. Een negatieve uitslag van de Biosynex COVID-19 Ag BSS zelftest, sluit besmetting met COVID-19 niet uit. Bij symptomen die doen denken aan COVID-19 moet een negatieve uitslag worden geverifieerd door een laboratoriumtest.

  11,95 11,95


  Titel: Zelftest corona - sneltest corona covid 19 - Biosy
  Prijs: € 11,95
  Productcode: 9300000044975970


   

De Biosynex COVID-19 Ag BSS zelftest is een in-vitro immunochromatografische sneltest voor de kwalitatieve opsporing van SARS-CoV-2 nucleocapsid (N) proteïne-antigenen d.m.v. een neusuitstrijkje vooraan in de neus. De zelftest heeft een specificiteit....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top