Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

HIGHTOP Zelftest - Corona Testkit - 10 x 5 stuks c


 • HIGHTOP Zelftest - Corona Testkit - 10 x 5 stuks c
  HIGHTOP Zelftest - Corona Testkit - 10 x 5 stuks c Het uitgebreide corona zelftest pakket met een kort wattenstaafje, wordt gebruikt voor de kwalitatieve detectie van SARS-CoV-2-antigenen. Het uitstrijkje kan uit de neus of keel door een ieder thuis worden afgenomen. De corona sneltest pakket bevat 5 testkits, elk bestaande uit 1 testcomponent (inclusief wattenstaafjes). Bekijk de voordelen en specificaties van de antigeen zelftest van Hightop hieronder Geschikt voor het onderste neusgebied. Het duurt slechts 15 minuten om een SARS-CoV-2 Antigen Rapid Corona Test resultaat te krijgen. Snelle identificatie van potentieel besmettelijke mensen, zelfs die zonder symptomen. Herkent ook de Britse en Zuid-Afrikaanse mutatie. Het gebruik van een snelle antigeentest is bedoeld om vermoedelijke gevallen van COVID-19 snel op te sporen. De uitvoering van de test is niet geautomatiseerd en vereist geen speciale training. Als de test regelmatig wordt herhaald, kan het risico op infectie tot een minimum worden beperkt. Hoe meer er getest wordt, hoe veiliger het sociale contact. Kan de zelftest bij het gewone afval?
  Al het afval van de gebruikte zelftest kan in een plastic zakje bij het reguliere afval. Maak het zakje goed dicht.
  Is de uitslag positief? Ga dan heel voorzichtig om met de cassette en de neusswab. Want die bevatten misschien besmettelijk materiaal.
  Zorg ook voor een goede hygiëne van de ruimte waar de test is afgenomen. Maak het oppervlak waar u de zelftest heeft gedaan goed schoon en was daarna uw handen. Product Specificaties: Monster: nasofaryngeale uitstrijkje of orofaryngeale uitstrijkje Snelheid van de uitslag: Binnen 15 minuten Gevoeligheid (PPA): 95,=% (95%-BI: 88,83%-97,85%) Specificiteit (NPA): 99,75% (95%-BI: 98,60%-99,96%) Totaal consistent (OPA): 98,80% (95%-BI: 97,41%-99,45%) Inhoud HIGHTOP Zelftest Corona: 5x Testcassette 5x Wattenstaafjes 5x Extractiebuisjes met bufferoplossing Let op: De corona sneltest geeft voorlopige testresultaten. Negatieve resultaten sluiten een SARS-CoV-2-infectie niet uit en ze kunnen niet worden gebruikt als enige basis voor behandeling of andere managementbeslissingen.

  149,5


  Titel: HIGHTOP Zelftest - Corona Testkit - 10 x 5 stuks c
  Prijs: € 149,50
  Productcode: 9300000059989025


   

Het uitgebreide corona zelftest pakket met een kort wattenstaafje, wordt gebruikt voor de kwalitatieve detectie van SARS-CoV-2-antigenen. Het uitstrijkje kan uit de neus of keel door een ieder thuis worden afgenomen. De corona sneltest pakket beva....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top