Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

HIGHTOP Zelftest - Corona Testkit - 100 x 5 stuks • HIGHTOP Zelftest - Corona Testkit - 100 x 5 stuks corona zelftesten met een kort wattenstaafje - corona sneltest kits - Antigen Corona Thuistest - Binnen 15 minuten uitslag!

  HIGHTOP Zelftest - Corona Testkit - 100 x 5 stuks Het uitgebreide corona zelftest pakket met een kort wattenstaafje, wordt gebruikt voor de kwalitatieve detectie van SARS-CoV-2-antigenen. Het uitstrijkje kan uit de neus of keel door een ieder thuis worden afgenomen. De corona sneltest pakket bevat 5 testkits, elk bestaande uit 1 testcomponent (inclusief wattenstaafjes). Bekijk de voordelen en specificaties van de antigeen zelftest van Hightop hieronder Geschikt voor het onderste neusgebied. Het duurt slechts 15 minuten om een SARS-CoV-2 Antigen Rapid Corona Test resultaat te krijgen. Snelle identificatie van potentieel besmettelijke mensen, zelfs die zonder symptomen. Herkent ook de Britse en Zuid-Afrikaanse mutatie. Het gebruik van een snelle antigeentest is bedoeld om vermoedelijke gevallen van COVID-19 snel op te sporen. De uitvoering van de test is niet geautomatiseerd en vereist geen speciale training. Als de test regelmatig wordt herhaald, kan het risico op infectie tot een minimum worden beperkt. Hoe meer er getest wordt, hoe veiliger het sociale contact. Kan de zelftest bij het gewone afval?
  Al het afval van de gebruikte zelftest kan in een plastic zakje bij het reguliere afval. Maak het zakje goed dicht.
  Is de uitslag positief? Ga dan heel voorzichtig om met de cassette en de neusswab. Want die bevatten misschien besmettelijk materiaal.
  Zorg ook voor een goede hygiëne van de ruimte waar de test is afgenomen. Maak het oppervlak waar u de zelftest heeft gedaan goed schoon en was daarna uw handen. Product Specificaties: Monster: nasofaryngeale uitstrijkje of orofaryngeale uitstrijkje Snelheid van de uitslag: Binnen 15 minuten Gevoeligheid (PPA): 95,=% (95%-BI: 88,83%-97,85%) Specificiteit (NPA): 99,75% (95%-BI: 98,60%-99,96%) Totaal consistent (OPA): 98,80% (95%-BI: 97,41%-99,45%) Inhoud HIGHTOP Zelftest Corona: 5x Testcassette 5x Wattenstaafjes 5x Extractiebuisjes met bufferoplossing Let op: De corona sneltest geeft voorlopige testresultaten. Negatieve resultaten sluiten een SARS-CoV-2-infectie niet uit en ze kunnen niet worden gebruikt als enige basis voor behandeling of andere managementbeslissingen.

  1106,95


  Titel: HIGHTOP Zelftest - Corona Testkit - 100 x 5 stuks
  Prijs: € 1.106,95
  Productcode: 9300000059989110


   

Het uitgebreide corona zelftest pakket met een kort wattenstaafje, wordt gebruikt voor de kwalitatieve detectie van SARS-CoV-2-antigenen. Het uitstrijkje kan uit de neus of keel door een ieder thuis worden afgenomen. De corona sneltest pakket beva....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top