Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Teakhouten meubelen PolderTEAK
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

HYGISUN® Corona Speekseltest - Zelftest - 5 stuks


 • HYGISUN® Corona Speekseltest - Zelftest - 5 stuks
  HYGISUN® Corona Speekseltest - Zelftest - 5 stuks De HYGISUN® COVID-19 Antigen corona speeksel zelftesten worden gebruikt voor de kwalitatieve detectie van SARS-CoV-2 antigenen in de speeksel van een mens. De speeksel corona test geeft binnen 15 minuten een zeer betrouwbaar resultaat over de mogelijke aanwezigheid van een COVID-19 infectie bij de geteste persoon. De speeksel thuistest is daarom ideaal voor een snelle diagnose. De test methode van de COVID-19 antigeen sneltest maakt het nemen van monsters een stuk eenvoudiger. Het nemen van een monster uit het neus- en/of keelgebied, dat vaak als onaangenaam wordt ervaren, is met de nieuwe “spuugtest” niet meer nodig. Origineel HYGISUN® product Gemakkelijk te gebruiken Snel resultaat (Max. 15 minuten) Gevoeligheid van 98,19% Specificiteit van 100,= Geen kruisreactiviteit BfArM vermeld (Federal Institute for Drugs and Medical Devices) Paul-Ehrlich-Instituut vermeld Opslagconditie: 2-30°C 24 maanden houdbaar vanaf productiedatum CE-gecertificeerd Eenmalig te gebruiken De exacte toepassing wordt stap voor stap beschreven in de bijsluiter. Alvorens de test uit te voeren, moeten de handen grondig worden gereinigd met water en zeep of een geschikt ontsmettingsmiddel.

  Kan de zelftest bij het gewone afval?
  Al het afval van de gebruikte zelftest kan in een plastic zakje bij het reguliere afval. Maak het zakje goed dicht.
  Is de uitslag positief? Ga dan heel voorzichtig om met de cassette en de neusswab. Want die bevatten misschien besmettelijk materiaal.
  Zorg ook voor een goede hygiëne van de ruimte waar de test is afgenomen. Maak het oppervlak waar u de zelftest heeft gedaan goed schoon en was daarna uw handen.

  23,95


  Titel: HYGISUN® Corona Speekseltest - Zelftest - 5 stuks
  Prijs: € 23,95
  Productcode: 9300000059953790


   

De HYGISUN® COVID-19 Antigen corona speeksel zelftesten worden gebruikt voor de kwalitatieve detectie van SARS-CoV-2 antigenen in de speeksel van een mens. De speeksel corona test geeft binnen 15 minuten een zeer betrouwbaar resultaat over de mogeli....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top