0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

TP-Link Tapo C100 - Beveiligingscamera voor Binnen • TP-Link Tapo C100 - Beveiligingscamera voor Binnen - babyfoon - Home Security Wi-Fi - Wit

  TP-Link Tapo C100 - Beveiligingscamera voor Binnen Dit is de TP-Link Tapo C100 - IP-bewakingscamera voor binnen. Met deze slimme bewakingscamera blijf je veilig op eenvoudige wijze.

  Bewegingsdetectie meldingen
  Ontvang een melding wanneer je camera beweging detecteert en bekijk vervolgens de beelden. Ook heb je de mogelijkheid om speciale zones in te stellen om alleen in de gewenste gebieden opnamen te maken.

  Nachtzicht
  Houd vanaf je telefoon een oogje in het zeil dankzij nachtzicht (tot 9 meter bereik). Je hoeft je geen zorgen meer te maken en zij kunnen lekker doorslapen. HD-videobeelden 1080p zorgt voor duidelijkere en scherpere beelden door het hogere aantal pixels. Zo kan beweging ook verder weg worden geïdentificeerd en herkend.

  Tweeweg audio
  Communiceer via de ingebouwde microfoon en luidspreker. Lucky, ga van de tafel af!

  Bescherm je privacy
  Je privacy wordt gewaarborgd met behulp van de privacymodus en een lokale opslagkaart. Privacymodus Zet de bewaking op ieder moment uit om je privacy te waarborgen.

  Lokale opslag
  Sla tot 128 GB op een micro SD-kaart op, dit is gelijk aan 384 uur (16 dagen) aan beeldmateriaal (op basis van laboratoriumomstandigheden).

  Alarmsysteem
  De camera stuurt niet alleen meldingen wanneer beweging wordt gedetecteerd, er wordt ook verlichting en geluid ingeschakeld.

  Deel onvergetelijke momenten
  Sla onvergetelijke momenten op en deel ze met je geliefden. Met de Tapo-camera kun je alle gedenkwaardige momenten opnemen.

  Met een tik kun je de beelden bekijken
  Met de gratis Tapo app heb je alles binnen handbereik.
  Ga naar de videobibliotheek om beelden terug te kijken. Kies een specifieke camera en kies de beelden op basis van datum. Stel een schema in om periodiek beelden op te nemen. De camera legt automatisch beelden vast op basis van het schema, of er nu beweging wordt gedetecteerd of niet. Meerdere beelden tegelijkertijd bekijken. Je kunt meer bekijken vanaf verschillende apparaten omdat er 4 beelden op één scherm worden getoond. Ook ondersteunt de app tot 32 camera's. Tik voor een gedetailleerde weergave.

  29,00 29


  Titel: TP-Link Tapo C100 - Beveiligingscamera voor Binnen
  Prijs: € 29,00
  Productcode: 9200000131552216


   

Dit is de TP-Link Tapo C100 - IP-bewakingscamera voor binnen. Met deze slimme bewakingscamera blijf je veilig op eenvoudige wijze.

Bewegingsdetectie meldingen
Ontvang een melding wanneer je camera beweging detecteert en bekijk vervolgens de beeld....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top