Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Koffer Handbagage - Princess Traveller Ibiza - 54


 • Koffer Handbagage - Princess Traveller Ibiza - 54
  Koffer Handbagage - Princess Traveller Ibiza - 54 De Ibiza koffer is een ruime, extreem sterke en super lichtgewicht koffer, waardoor je meer gratis kilo’s bagage kunt meenemen op reis! De koffer is vervaardigd uit ABS met shark skin, dit geeft een luxe uitstraling en helpt beschadigingen aan je koffer te voorkomen. Tevens is hij voorzien van 4 dubbele wielen met 360° draairichting en een combinatie slot.

  Princess Traveller
  Betaalbare en innovatieve reisartikelen met een luxe uitstraling maken, dat is ons doel met Princess Traveller. Ons bedrijf is een echt familiebedrijf dat in 2011 is opgericht en we genieten inmiddels in meer dan dertig landen bekendheid. We verkopen veel soorten reisproducten die uw reis comfortabeler zullen maken, van lichte en sterke koffers met bijvoorbeeld een ingebouwde weegschaal, tot aan losse bagage-weegschalen, riemen voor koffers, kofferlabels, hoesjes voor mobiele telefoons, laptop- en tablethoezen en meer. Met onze producten weet u zeker dat uw reis zorgeloos zal verlopen. Al onze producten hebben gemeen dat ze een stijlvolle, innovatieve, duurzame en kwalitatieve oplossing bieden voor verschillende reisgerelateerde ongemakken. Want willen we niet allemaal met een glimlach de wereld bereizen?

  39,99 33


  Titel: Koffer Handbagage - Princess Traveller Ibiza - 54
  Prijs: € 33,00
  Productcode: 9200000106241776


   

De Ibiza koffer is een ruime, extreem sterke en super lichtgewicht koffer, waardoor je meer gratis kilo’s bagage kunt meenemen op reis! De koffer is vervaardigd uit ABS met shark skin, dit geeft een luxe uitstraling en helpt beschadigingen aan je kof....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top