Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Zoutlamp Himalayazout 100% Natuurlijk 2-3 kg, incl • Zoutlamp Himalayazout 100% Natuurlijk 2-3 kg, inclusief snoer met schakelaar, en 15w lampje

  Zoutlamp Himalayazout 100% Natuurlijk 2-3 kg, incl Natuurlijke Himalaya Zoutlamp 2 à 3 kilogram, geleverd met een snoer, stekker, schakelaar, fitting E14 en gloeilampje. Het bijgeleverde snoer is 1 meter lang en is voorzien van een stekker en schakelaar. Het E14 lampje van 15 Watt is geschikt voor een 230V netspanning.

  Een himalaya zoutlamp is een grote brok zout met een gloeilamp erin. Zuiver zout uit het himalaya gebied. Deze lamp heeft een harmoniserende werking op het lichaam. Het zout wordt door de lamp verwarmd en geeft hierdoor negatieve ionen af aan de omgeving waardoor het de lucht zuivert en reinigt. Het heeft een positieve invloed op de lucht die je inademt in je woning. De lucht bij zee, in de bergen en bv ook na een onweersbui heeft ook meer negatieve ionen. Daarnaast is het heel warm en prettig licht dat direct gezelligheid uitstraalt.

  Eigenschappen: Met de hand geslepen uit Natuurlijk Himalayazout. Zuiverende eigenschappen. Brengt de leefruimte in balans Werking: De Himalaya Zoutlamp absorbeert de positieve ionen en produceert negatieve ionen die die lucht zuiveren, waardoor er een betere luchtkwaliteit en dus een fijnere leefomgeving ontstaat.

  De schadelijke positieve ionen van bijvoorbeeld elektronische apparatuur verdwijnen hierdoor uit de lucht en de leefruimte word zo in balans gebracht. De warmte die van de lichtbron (lampje of kaars) afkomt zorgt ervoor dat het zout van de lamp warmer wordt dan de lucht eromheen, hierdoor worden de watermoleculen in de lucht aangetrokken. Het water condenseert op het kristallen oppervlakte van de lamp. De positieve ionen blijven op de lamp zitten en de negatieve ionen gaan weer in de lucht. De lucht is dan gezuiverd van de positieve ionen en bevat alleen nog maar de negatieve ionen die voornamelijk bestaan uit zuurstof. Het is als een raam dat open staat, een natuurlijke bron van frisse, schone lucht in de leefruimte!
  Onderhoud: Voorzichtig afstoffen met een licht vochtige vaatdoek. De lamp nooit in water onderdompelen.

  17,99 17,99


  Titel: Zoutlamp Himalayazout 100% Natuurlijk 2-3 kg, incl
  Prijs: € 17,99
  Productcode: 9300000008657655


   

Natuurlijke Himalaya Zoutlamp 2 à 3 kilogram, geleverd met een snoer, stekker, schakelaar, fitting E14 en gloeilampje. Het bijgeleverde snoer is 1 meter lang en is voorzien van een stekker en schakelaar. Het E14 lampje van 15 Watt is geschikt voor ee....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top