Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Medion Akoya E22009 PC - Intel Pentium Gold G6405


 • Medion Akoya E22009 PC - Intel Pentium Gold G6405
  Medion Akoya E22009 PC - Intel Pentium Gold G6405 Volledig genieten van multimedia
  Geniet van films, series en muziek in hoge kwaliteit met de MEDION AKOYA E22009. De multimedia PC heeft alles wat je nodig hebt voor uitstekend entertainment. De Intel® Pentium® Gold G6405-processor zorgt samen met het 8 GB DDR4-geheugen voor goede prestaties voor jouw programma's. Op jouw bureau of als mediacomputer in de tv-hoek - deze pc brengt plezier in jouw huis!

  Prestatie plus
  Modern multimedia-entertainment stelt hoge eisen aan de beschikbare opslagruimte. De MEDION AKOYA E22009 biedt je dat in overvloed. Je kan jouw video's, foto's, muziek en jouw belangrijkste gegevens gemakkelijk opslaan op de 256 GB SSD.

  Gewoon meer productief
  Werk gaat vaak voor plezier - en productief gebruik is ook een plezier met de MEDION AKOYA E22009.

  Intel Pentium Gold processor
  Computerkracht hoeft niet duur te zijn: Jouw nieuwe PC met Pentium Gold processor

  Je wilt rekenkracht in de gigahertz-klasse, maar geen fortuin uitgeven? Dan is een PC met een Intel® Pentium® Gold processor iets voor jou. Premiumkwaliteit en topprestaties gaan hier hand in hand, zodat je alle taken van het digitale leven moeiteloos aankunt. Of het nu gaat om multitasking of gebruik van meerdere schermen: jouw Intel® Pentium® Gold PC is perfect uitgerust voor alle kantoortaken. Geniet van krachtige prestaties tegen een eerlijke prijs.

  Windows 10 Home
  Windows 10 Home - Stel hogere eisen aan een nieuwe computer met een SSD

  Moderne computers zien er anders uit, omdat ze anders zijn. Dankzij solid-state drives (SSD's) en de nieuwste technologie bieden ze snelheid, veiligheid, duurzaamheid en een geweldig ontwerp.


  256 GB SSD
  Sneller dankzij SSD-Technologie

  Sneller opstarten, minder wachten: De moderne SSD-technologie versnelt je systeem en zorgt voor bijzonder korte laadtijden. In een mum download of start je grote apps en Windows is opgestart voor je de kofiie hebt ingeschonken!


  8 GB DDR4-geheugen
  Hoogwaardig hoofdgeheugen. Dankzij de hogere klokfrequentie werkt het DDR4 RAM van het systeem veel sneller en versnelt het de laadtijd van je programma's. Tegelijkertijd bespaart het DDR4-geheugen energie door een lagere spanning en is het veel efficiënter.


  Intel Wi-Fi 6
  Snel en toekomstbestendig: De geïntegreerde Wi-Fi 6 biedt je maximale WiFi prestaties voor draadloze en veilige netwerkverbindingen op het hoogste niveau.


  Hot-Swap harde schijf verwisselbaar frame
  Gemakkelijke uitwisseling van harde schijven, zelfs tijdens het gebruik. Perfect voor databack-up, gegevensuitwisseling en alternatieve besturingssystemen.

  399,00 399


  Titel: Medion Akoya E22009 PC - Intel Pentium Gold G6405
  Prijs: € 399,00
  Productcode: 9300000051343589


   

Volledig genieten van multimedia
Geniet van films, series en muziek in hoge kwaliteit met de MEDION AKOYA E22009. De multimedia PC heeft alles wat je nodig hebt voor uitstekend entertainment. De Intel® Pentium® Gold G6405-processor zorgt samen met h....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top