Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Xiaomi Redmi Note 9 Pro - 128GB - Grijs


 • Xiaomi Redmi Note 9 Pro - 128GB - Grijs
  Xiaomi Redmi Note 9 Pro - 128GB - Grijs De Xiaomi Redmi Note 9 Pro beschikt over een groot en scherp beeldscherm. Op de achterkant zijn vier camera's te vinden. De hoofdcamera heeft een resolutie van 64 megapixel. Deze camera maakt in combinatie met de andere camera's prachtig scherpe beelden.
  DisplayHet toestel heeft een beeldscherm van 6.67 inch. Dit grote scherm is ideaal om op te gamen of om een film op te kijken. Er wordt gebruik gemaakt van een IPS-LCD scherm, dit scherm geeft een scherp en helder beeld.
  Camera Op de achterkant zijn vier camera's te vinden. De hoofdcamera heeft een resolutie van 64 megapixels en maakt mooie beelden. De wijkhoeklens is handig voor onderwerpen die breed zijn, zoals groepsfoto's of landschapsfoto's. Ook beschikt de redmi Note 9 Pro over een macrolens. Deze lens legt objecten van dichtbij scherp vast.

  233,00 233


  Titel: Xiaomi Redmi Note 9 Pro - 128GB - Grijs
  Prijs: € 233,00
  Productcode: 9300000000827984


   

De Xiaomi Redmi Note 9 Pro beschikt over een groot en scherp beeldscherm. Op de achterkant zijn vier camera's te vinden. De hoofdcamera heeft een resolutie van 64 megapixel. Deze camera maakt in combinatie met de andere camera's prachtig scherpe beel....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top