Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Adobe Photoshop & Premiere Elements 2022 - Engels/ • Adobe Photoshop & Premiere Elements 2022 - Engels/Frans/Duits - Mac Download

  Adobe Photoshop & Premiere Elements 2022 - Eng Ontdek hoe leuk creatieve bewerkingen en vertelkunst zijn. De AI-technologie van Adobe Sensei* en de geautomatiseerde opties doen het zware werk, zodat jij je foto's in een handomdraai tot kunst kunt verheffen, foto's kunt vervormen, de onderwerpen in je video kunt herkaderen, en nog veel meer. Voeg bewegende overlays of 3D-camerabeweging toe om je foto's naar een hoger niveau te tillen en sla je foto's op als MP4 om ze eenvoudig op social media te delen. Breid je vaardigheden uit met 87 begeleide bewerkingen die je stapsgewijs laten zien hoe je de perfecte kiekjes van je huisdieren maakt; fotoachtergronden uitrekt, verwijdert of vervangt; grappige bewegende overlays aan je video's toevoegt; details in schaduwen en hooglichten naar voren haalt; en nog veel meer. Bewerk en exporteer video's in verticale of vierkante indeling - perfect voor social media - en comprimeer video's om ze eenvoudig te delen. Rangschik moeiteloos je foto's en video's, en maak gepersonaliseerde creaties, zoals dynamische foto- en videodiavoorstellingen met gloednieuwe stijlen, inspirerende citaatafbeeldingen en bewegende socialmediaberichten. En geniet van de nieuwe vormgeving die de software nog gemakkelijker te gebruiken en te navigeren maakt.

  Kenmerken:

  Ontdek hoe leuk creatieve bewerkingen en vertelkunst zijn.

  Geautomatische bewerking:

  De AI-technologie van Adobe Sensei en de geautomatiseerde opties doen het zware werk, zodat jij je kunt concentreren op het tot leven brengen van je visie en het maken van betoverende films. Verhef foto's in een handomdraai tot kunst, pas foto's aan een bepaalde vorm aan, herkader het onderwerp wanneer je het videoformaat aanpast aan social media, en nog veel meer. Voeg eenvoudig bewegende overlays, zoals sneeuwvlokken of vonken, aan je foto's toe en maak grappige bewegende fotolijsten. Bewerk en exporteer je video's in verticale of vierkante indeling - perfect voor social media - zonder content te verliezen. Stapsgewijze begeleide bewerkingen:
  Vaardigheden ontwikkelen is kinderspel met 87 begeleide bewerkingen. Volg gewoon de stappen om eenvoudige aanpassingen aan te brengen, artistieke creaties te maken en alles daartussenin te doen. Rek de achtergrond van foto's uit om prachtige landschappen te creëren, maak perfecte kiekjes van je huisdieren, vervang de achtergrond in foto's, en nog veel meer. Haal moeiteloos verborgen details in de donkerste of lichtste gedeelten van je video's naar voren, verfraai je video's met bewegende overlays, maak mooie films met dubbele belichting, enzovoorts. Maken en delen:
  Maak een vliegende start vanuit het handige beginscherm en ontdek de nieuwe mogelijkheden van het product. Maak indruk met je foto's en video's en vertel je verhalen met opvallende nieuwe diapresentatiestijlen. Comprimeer videobestanden om ze eenvoudig te delen op het web, social media en nog veel meer. Creëer inspirerende citaatafbeeldingen en fotocollages om op social media te delen. Maak bewegende socialmediaberichten en dynamische videocollages, en voeg titels, overgangen, muzieksoundtracks en thema's aan je films toe. Deel je films op verschillende manieren met vrienden en familieleden: Maak grappige GIF's die je eenvoudig op social media kunt delen. Deel je creaties op YouTube en Vimeo. Deel je creaties via dvd (alleen Windows) en hdtv. Importeer, bewerk en deel HEIF-fotobestanden en HEVC-videobestanden in zowel Windows als macOS. Wanneer je de software start, worden automatisch prachtige diavoorstellingen, collages en effecten met je foto's en video's weergegeven. Aangestuurd door de AI-technologie van Adobe Sensei.* Moeiteloos ordenen:

  Ruim automatisch op en vind foto's en video's in een handomdraai terug met slimme tags, gezichtsherkenning en nog veel meer. Aangestuurd door de AI-technologie van Adobe Sensei. Er wordt automatisch een back-up gemaakt van je catalogusopzet, zodat je die gemakkelijk kunt herstellen en je zorgeloos kunt werken. Geniet van de nieuwe vormgeving die de software nog gemakkelijker te gebruiken en te navigeren maakt. Beschikbare taalopties:
  Engels/Frans/Duits/Japans

  *Adobe Sensei is de technologie die intelligente functies in alle Adobe-producten aanstuurt om het ontwerp en de aanlevering van digitale ervaringen drastisch te verbeteren, met behulp van kunstmatige intelligentie en machine learning in een gemeenschappelijk kader.

  149,95 139,95


  Titel: Adobe Photoshop & Premiere Elements 2022 - Eng
  Prijs: € 139,95
  Productcode: 9300000050261753


   

Ontdek hoe leuk creatieve bewerkingen en vertelkunst zijn. De AI-technologie van Adobe Sensei* en de geautomatiseerde opties doen het zware werk, zodat jij je foto's in een handomdraai tot kunst kunt verheffen, foto's kunt vervormen, de onderwerpen i....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top