Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Hitachi 32HE4200 - 32 inch - Full HD LED - 2021 • Hitachi 32HE4200 - 32 inch - Full HD LED - 2021

  Hitachi 32HE4200 - 32 inch - Full HD LED - 2021 Ben je op zoek naar een Full HD Smart televisie van hoge kwaliteit met HDR? Dan bent u bij de Hitachi 32HE4200 serie aan het juiste adres! Door het compacte formaat en het dunne beeldscherm komt deze televisie overal tot haar recht. Mede door de haarscherpe beeldkwaliteit, de felle kleuren, het strakke design, en de vele functies zoals Smart Apps als Netflix en YouTube is dit model een echte aanrader. De 32HE4200 is een Smart TV die veelzijdig ingezet kan worden. 32 inch - 81 cm Beeldformaat Met een diagonale afmeting van 81 cm is deze televisie geschikt voor vele ruimtes omdat u de televisie bijna overal kan plaatsen. Dankzij de platte achterkant en het dunne beeldscherm is de televisie gemakkelijk tegen de muur te plaatsen. Full HD Beeldresolutie met HDR voor zeer realistische kleuren Een film of serie kijken in de hoge Netflix kwaliteit? Check! Geen haperingen meer tijdens een voetbalwedstrijd of snelle actiescenes? Check! Heerlijk kunnen gamen met weinig zichtbare vertraging? Check! Deze Hitachi TV beschikt over een scherpe Full HD beeldresolutie met HDR (High Dynamic Range). Hierdoor kijk je alles op een hoge kwaliteit en spatten de kleuren van je scherm door de ingebouwde HDR! Door de 50 HZ snelheid, die door ingebouwde technologie omhoog kan tot 100 Hz, worden alle beelden vloeiend weergegeven op de TV. Zo heb je nooit meer last van haperende beelden tijdens belangrijke momenten in een film, serie of sportwedstrijd. Ook is deze TV uitermate geschikt voor Gaming. Dit door de snelle ververs snelheid van maar 8 ms. Dit zorgt ervoor dat er weinig tot geen zichtbare vertraging zit in het moment van het klikken op je controller tot de beweging op TV!

  Verbind gemakkelijk met het internet via WiFi De televisie heeft ingebouwde wifi en is gemakkelijk te installeren. Na het selecteren van uw wifi-netwerk kan u vervolgens gemakkelijk gebruik maken van het internet op uw televisie. Smart TV met Netflix en Spotify Met de Smart-functies is het mogelijk om te genieten van Netflix en YouTube, of andere apps die u kan installeren via het media-kanaal op deze televisie. Installeer uw favoriete apps en haal het beste uit de gemakken die Hitachi te bieden heeft. De resolutie, ingebouwde wifi- en smartfunctie maken deze televisie zo bijzonder. Hitachi Smart Tv’s kunnen bediend worden via de Hitachi smart remote app. Deze app is gratis te downloaden en maakt het mogelijk uw TV te bedienen via uw smartphone. Neem je favoriete programma's op met de ingebouwde PVR Wanneer u meerdere programma’s tegelijkertijd wilt zien, of u bent niet in staat om uw favoriete talkshow te zien: PVR is de oplossing. Met PVR (Personal Video Recorder) is het mogelijk om programma’s op te nemen via USB of via het opslaan van programma’s in de digitale televisiegids van uw provider. Speel bijna alle Multimedia bestanden af Hitachi biedt veel multimediatoepassingen aan waarbij alle media afspeelformaten zijn ingebouwd in deze televisie ; WMA, MP4, PNG, JPG, MOV, WAV, WMV, MKV, FLV, VOB, MPEG, MP3, BMP, AVI zijn de afspeelformaten die gebruikt kunnen worden om bestanden af te spelen. Hierbij kan u gebruik maken van de USB en VGA aansluitingen. De Smart televisie heeft ook twee HDMI-ingangen. Op deze manier hoeft u nooit meer te kiezen welke van uw apparaten u op de TV aan wilt sluiten. Krachtige ingebouwde speakers De RMS van deze televisie ligt op maar liefst 12 Watt! Mocht u een surround systeem of soundbar willen aansluiten op deze televisie, zijn de eigenschappen van deze televisie daar ideaal voor. Wandmontage De televisie wordt geleverd met een voetstuk. Het is een tip om een wandmontage aan te schaffen van VESA 75x75 mm M4, zodat u de televisie netjes aan de wand kunt hangen. Doordat de televisie voorzien is van een platte achterkant en dun scherm, zijn dit de ideale eigenschappen om wandmontage toe te passen op deze televisie. De TV is 73,4 cm breed, 43,5 cm hoog en 7,8 cm diep. Met voet is het apparaat 73,4 cm breed, 47,5 cm hoog en 13,9 cm diep. Het apparaat weegt 4500 gram en wordt geleverd met een afstandsbediening, handleiding, standaard en netsnoer. Moderne LED-technologie Voor de 32HE4200 wordt moderne LED technologie gebruikt waardoor de kleuren dynamisch en natuurgetrouw worden weergegeven.

  219


  Titel: Hitachi 32HE4200 - 32 inch - Full HD LED - 2021
  Prijs: € 219,00
  Productcode: 9300000038592978


   

Ben je op zoek naar een Full HD Smart televisie van hoge kwaliteit met HDR? Dan bent u bij de Hitachi 32HE4200 serie aan het juiste adres! Door het compacte formaat en het dunne beeldscherm komt deze televisie overal tot haar recht. Mede door de haa....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top