Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Bosch SGU4HVS31E - Serie 4 - Onderbouw vaatwasser • Bosch SGU4HVS31E - Serie 4 - Onderbouw vaatwasser

  Bosch SGU4HVS31E - Serie 4 - Onderbouw vaatwasser De warmtewisselaar in de Bosch SGU4HVS31E onderbouw vaatwasser zorgt altijd voor de optimale temperatuur, waarbij de beladingssensoren van AquaSensor zorgen voor het beste waterniveau. Gebruik de SpeedPerfect+ functie om nog sneller te reinigen of de ExtraDroog functie om moeilijk te drogen vaat beter te drogen. Met de rackMatic en Flex korven ben je flexibel in het gebruik van je ruimte, omdat de korven in hoogte verstelbaar zijn. Is de vaatwasser vies? gebruik dan het MachineCare programma. Voordelen varioFlex korven AquaSensor, beladingssensor Starttijdkeuze 1-24 uur Nadelen Maakt met een geluidsniveau van 46 dB relatief veel geluid

  RackMatic Verstel de bovenkorf door RackMatic met een speciale hendel. Deze hendel kan je indrukken, waardoor de bovenkorf te verstellen is. Mogelijk in drie standen. Op deze manier heb je weer meer ruimte voor grotere pannen of schalen.
  ExtraDry, droogt plastic vaat Plastic vaat hoef je niet meer na te drogen zodra een programma klaar is. Met het ExtraDry programma wordt plastic beter gedroogd. Dit wordt gedaan door een warmere laatste spoeling en een langere droogtijd.
  VarioLade, voor meer ruimte Bovenin de vaatwasser bevindt zich een varioLade. Deze lade heeft veel ruimte voor bestek, maar ook voor ander klein servies. Hierdoor heb je in de onderste korf geen bestekmand meer nodig, waardoor je meer ruimte overhoudt voor groter servies.
  DoseerAssistent Vaatwastabletten lossen gemakkelijk op door de doseerAssistent.. De tabletten vallen in een kleine opvangbak in de vaatwasser, waarna het wordt opgelost door een waterstraal en gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid. Dit zorgt voor een betere reiniging van al het vaat.
  SpeedPerfect, tot 65% sneller reinigen Heb je snel schone vaat nodig? Het SpeedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan reinigen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste programma's. Handig als je minder tijd hebt.
  De juiste temperatuur Kostbaar glaswerk en porselein wordt met extra zorg gereinigd door de warmtewisselaars. Het water wordt in de spoelcontainer verwarmd om grote temperatuurverschillen en schade aan je kostbare vaat te voorkomen.
  varioFlex korven, flexibele ruimte De inhoud van de vaatwasser bied meer flexibilteit met de varioFlex korven. De bovenkorf beschikt namelijk over kopjeshouders en bordenhouders die je kan uitklappen. De onderkorf beschikt over bordenhouders. Met de handgrepen aan de zijkanten trek je gemakkelijk de korven uit de wasmachine.

  Kenmerken van de Bosch SGU4HVS31E
  ExtraDroog - SpeedPerfect+ - machineCare - Doseerassistent - Warmtewisselaar - AquaSensor - Glasbeschermingstechniek - Resttijdindicatie - varioFlex korven - varioLade - rackMatic - Starttijdkeuze - EcoSilence drive - 10 jaar garantie op de vaatwasserkuip - Kinderbeveiliging - AquaStop - Zelfreinigende zeef met 3-voudig filtersysteem Programma's en functies op de Bosch vaatwasser
  6 Programma's: Eco 50 °C, Auto 45-65 °C, Intensief 70 °C, Snel 65 °C, Stil 50 °C, Favoriet 3 Speciale functies: Extra Droog, Half Load, SpeedPerfect+ machineCare, Voorspoelen

  549,00 549


  Titel: Bosch SGU4HVS31E - Serie 4 - Onderbouw vaatwasser
  Prijs: € 549,00
  Productcode: 9300000048671576


   

De warmtewisselaar in de Bosch SGU4HVS31E onderbouw vaatwasser zorgt altijd voor de optimale temperatuur, waarbij de beladingssensoren van AquaSensor zorgen voor het beste waterniveau. Gebruik de SpeedPerfect+ functie om nog sneller te reinigen of d....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top