Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Philips Longlife Batterijen - AA - 72 stuks (6 Bli


 • Philips Longlife Batterijen - AA - 72 stuks (6 Bli
  Philips Longlife Batterijen - AA - 72 stuks (6 Bli Grijp nooit meer mis op nieuwe batterijen dankzij de Philips AA-batterijen in handig 72-pack. De AA-batterijen beschikken over hoogwaardige zinkchloride technologie. Hierdoor hebben ze een houdbaarheid van 3 jaar, waarin ze zeker 80% van het totale energievermogen behouden. De AA-batterijen zijn uitermate geschikt voor apparatuur die over een langere periode weinig stroom verbruikt. Denk daarbij aan klokken, radio's, calculators en afstandbedieningen. Ze zijn daarnaast vrij van schadelijke stoffen waaronder cadmium en kwik.

  Top prestaties

  De Philips AA-batterijen beschikken over hoogwaardige zinkchloride technologie. Hierdoor garandeert Philips een langere levensduur bij gebruik in energiezuinige apparaten. Elke batterij heeft een houdbaarheid van 3 jaar. Gedurende die periode behouden de batterijen minimaal 80% van de oorspronkelijke energie. De batterijen zijn daarnaast vrij van cadmium en kwik, schadelijke zware metalen die slecht zijn voor de gezondheid.

  Gebruiksgemak

  Elke Philips batterij heeft zijn eigen kleur waardoor de verschillende maten en soorten makkelijk van elkaar te onderscheiden zijn. Hierdoor zul je de Philips AA-batterijen met Zinkchloride technologie ook vrij snel herkennen. Daarnaast zijn de batterijen voorzien van makkelijk te begrijpen en taalvrije uitleg.

  Specificaties Philips AA-batterijen met Zinchloride technologie

  Batterij soort: AA/ R6 Zinc ChlorideVoltage: 1.5 VMetaal compositie: Zinc ChlorideVrij van cadmium en kwik6 sets van 12 AA-batterijenHoudbaarheid: 3 jaarBehoud tot 3 jaar 80% van energie vermogen Verwisselbaar met: AA, R6, UM3, 15F en M15F

  17,50 17,5


  Titel: Philips Longlife Batterijen - AA - 72 stuks (6 Bli
  Prijs: € 17,50
  Productcode: 9200000128171601


   

Grijp nooit meer mis op nieuwe batterijen dankzij de Philips AA-batterijen in handig 72-pack. De AA-batterijen beschikken over hoogwaardige zinkchloride technologie. Hierdoor hebben ze een houdbaarheid van 3 jaar, waarin ze zeker 80% van het totale e....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top