Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Flikken Rotterdam - Seizoen 5 (DVD)


 • Flikken Rotterdam - Seizoen 5 (DVD)
  Flikken Rotterdam - Seizoen 5 (DVD) Als een aantal werknemers in een laboratorium wordt vermoord, starten de rechercheurs een onderzoek waarin al snel duidelijk wordt dat de enige overlevende het doelwit was. Stan, Noucha, Dries en Esther proberen uit te vinden waarom zij dood zou moeten en brengen haar ondertussen veilig onder in een safehouse. Er blijkt een verband tussen de overlevende laborante en een geneesmiddelonderzoek waaraan diverse jonge mensen hebben meegedaan. Met sommige van hen is het niet goed afgelopen. Daarnaast wordt in het laboratorium een chemische stof gevonden die er niet thuishoort. Een vertegenwoordiger van een groot farmaceutisch bedrijf meldt zich bij officier van justitie Hein Berg met vragen over deze stof. Voordat de rechercheurs hebben kunnen uitvinden wat voor middel van het bedrijf getest wordt, verdwijnen de resultaten van de testkliniek, evenals de directeur, van de aardbodem.
  De Rijksrecherche neemt het onderzoek over en concludeert dat het team, met name Esther, steken heeft laten vallen. Hein Berg en de rechercheurs zetten alles op alles om Esther vrij te pleiten door de ware toedracht van de moorden te achterhalen. Daarbij speelt een lucratief geneesmiddel tegen een wereldwijde nieuwe pandemie een belangrijke rol.
  Dries is na de heftige gebeurtenis in seizoen 4 weliswaar weer aan het werk, maar vertoont gevaarlijk gedrag. Hijzelf ziet het probleem niet, waardoor hij Esther en anderen regelmatig in gevaar brengt. Noucha moet een persoonlijk verlies met behulp van Stan verwerken.


  24,99 24,99


  Titel: Flikken Rotterdam - Seizoen 5 (DVD)
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9300000070480883


   

Als een aantal werknemers in een laboratorium wordt vermoord, starten de rechercheurs een onderzoek waarin al snel duidelijk wordt dat de enige overlevende het doelwit was. Stan, Noucha, Dries en Esther proberen uit te vinden waarom zij dood zou moet....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top