Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

SpeedComfort Radiator Ventilator Mono set – Univer


 • SpeedComfort Radiator Ventilator Mono set – Univer
  SpeedComfort Radiator Ventilator Mono set – Univer SpeedComforts zijn universeel toepasbaar in de meeste radiatoren en convectoren.

  De slimme ventilatoren brengen de warmte die in een radiator of een convector zit, versneld in de ruimte. Die warmte wordt gelijkmatig verdeeld en verhoogt het comfort.

  Dankzij een externe temperatuurgevoelige schakelaar gaan SpeedComforts automatisch aan en en uit. Mono set, geschikt voor een radiator van 50 tot 75 cm. Je kamer in de helft van de tijd op temperatuur, je kan je thermostaat 1 tot 2 graden lager instellen zonder in te leveren op comfort SpeedComforts brengen de warmte die in een radiator of een convector zit, versneld in de ruimte en die warmte wordt gelijkmatig verdeeld De aanvoertemperatuur van het water in de cv installatie kan dankzij SpeedComforts worden verlaagd Met SpeedComfort radiatorventilatoren kan je tot wel 22% besparen op je gasgebruik De SpeedComfort is een Nederlands product SpeedComforts worden in elkaar gezet door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt De netvoeding is verliesvrij, als de SpeedComfort niet in bedrijf is, verbruik je niets SpeedComforts gebruiken per jaar minder dan €0,16 aan stroom
  Geschikt voor de meeste radiatoren en convectoren Standaard radiatoren
  Meest gebruikte radiatoren hebben twee of drie platen (type 22 of 33) met tussenruimte van meer dan 7cm. Hier plaats je de SpeedComforts onderin de radiator. De magneetschuifjes zullen vanzelf de ijzeren platen vinden.

  Smalle(re) radiatoren
  Heb je radiatoren die minder dan 7cm ruimte hebben tussen de platen, dan trek je de magneetschuifjes uit de behuizing en plaatst ze met de magneet naar boven terug.
  De blokjes tegenover de magneetschuifjes hebben alleen een comsmetische functie en kan je verwijderen.
  De SpeedComfort komt nu strak onder de radiator te hangen.

  Enkelplaats radiatoren
  Heb je een radiator met één plaat, dan trek je de magneetschuifjes uit de behuizing en plaatst ze alle vier met de magneet omhoog aan één kant. Met de magneten tegen de achterkant van de radiator komt de SpeedComfort er strak onder te hangen.

  Convector of convectorput
  Heb je een convector of convectorput, dan vind je daarvoor aan de onderkant van de behuizing vier pootjes. Die plaats je in de speciaal hiervoor beschikbare gaatjes, met het voetje in de lengterichting. Je kan de SpeedComfort zowel op, als onder het convectorblok plaatsen.  59,95 59,95


  Titel: SpeedComfort Radiator Ventilator Mono set – Univer
  Prijs: € 59,95
  Productcode: 9300000024945474


   

SpeedComforts zijn universeel toepasbaar in de meeste radiatoren en convectoren.

De slimme ventilatoren brengen de warmte die in een radiator of een convector zit, versneld in de ruimte. Die warmte wordt gelijkmatig verdeeld en verhoogt het comfo....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top