Tel. 0321-333169 Peter Evers
Flevolamb Flevolamb
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Adm. Financiële Advisering Kafa
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

AEG L7FBB84 - 7000 serie - ProSteam - Wasmachine -


 • AEG L7FBB84 - 7000 serie - ProSteam - Wasmachine -
  AEG L7FBB84 - 7000 serie - ProSteam - Wasmachine - Met deze AEG L7FBB84 wasmachine kan je tot 8 kg in één keer wassen op verschillende programma's, waaronder een Synthetica, Delicaat en een Anti-Allergy Vapour programma waarbij stoom toegevoegd wordt aan het einde van de cyclus. De ProSense technologie biedt altijd de beste wastijd en energie-en waterverbruik en de Care-trommel zacht omgaat met je kleding. Wil je op een ander moment je was starten? gebruik dan de startuitstel. Voordelen Startuitstel Zeer energiezuinig met energielabel A Stoomprogramma's van ProSteam Nadelen Beschikt niet over automatische wasmiddeldosering

  ProSense, water en energiebesparend Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee.
  ÖKOInverter motor, energiezuiniger en minder trillingen Door de inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.
  Starttijduitstel, uitstellen van het programma Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten.
  ProSteam, minder kreukels minder strijken Dit model van AEG beschikt over de ProSteam technologie. Deze technologie is voorzien van een stoom programma. Met dit stoomprogramma verminder je tot wel 1/3 van de kreukels. Ook wordt je kleidng opgefrist en verwijderen geurtjes uit de kleding. Op deze manier hoef je minder te strijken en bespaar je dus tijd.
  AntiAllergy, wassen met stoomtoevoeging Via het AntiAllergy Vapor 60°C programma, reinig je nog hygiënischer. Aan het einde van het programma wordt er namelijk stoom toegevoegd. Deze stoom zorgt voor het beter verwijderen van bacteriën en allergenen in je kleidng. Zeker een handig programma voor mensen met allergiën.
  Zachter wassen met de Care-trommel Deze AEG wasmachine beschikt over een Care-trommel. Deze trommel is gemaakt met een verhoogd kussenachtig patroon en een geoptimaliseerde schoep. Een dun laagje water bedekt de gaten tijdens het wassen, wat zorgt voor een nog fijnere en zachtere wascyclus.
  Zachter wassen De SoftPlus-technologie zorgt ervoor dat wasverzachter elk deel van de stof bereikt zodra het middel in de trommel terecht komt. Via deze manier voelt je wasgoed zachter, zijdeachtiger en gladder aan. Daarnaast worden vezels beschermd, waardoor elk kledingstuk langer meegaat.

  Kenmerken van de AEG L7FBB84
  ProSteam - Groot display - ÖKOInverter motor - Startuitstel - ProSense - Stoomprogramma - SoftPlus - Anti-Allergy Vapour - AquaControl - Care-trommel - MyMix 69min programma - Woolmark Blue - Zijde programma - Anti-schuim - Kinderbeveiliging - Sensorgeregelde waterdosering - Onbalans correctiesysteem Programma's en functies op de AEG wasmachine
  Wasprogramma's: Eco 40-60, Katoen, Synthetica, MyMix 69min, Delicates, Wool\Silk, Steam, 20min 3Kg, Duvet, Centrifugeren/Pompen, Anti Allergy Vapour Anti-schuim spoelsysteem Zijde programma dat uw zijden kledingstukken zachtjes wast en centrifugeert. Stoomprogramma's

  749,00 749


  Titel: AEG L7FBB84 - 7000 serie - ProSteam - Wasmachine -
  Prijs: € 749,00
  Productcode: 9300000049378255


   

Met deze AEG L7FBB84 wasmachine kan je tot 8 kg in één keer wassen op verschillende programma's, waaronder een Synthetica, Delicaat en een Anti-Allergy Vapour programma waarbij stoom toegevoegd wordt aan het einde van de cyclus. De ProSense technolo....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top