Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Epson WorkForce WF-2820DWF - All-In-One Printer


 • Epson WorkForce WF-2820DWF - All-In-One Printer
  Epson WorkForce WF-2820DWF - All-In-One Printer Deze Epson WorkForce WF-2820DWF is stijlvol, compact en eenvoudig te gebruiken in jouw thuiskantoor. Verminder afval en kosten met dubbelzijdig afdrukken op A4-formaat en betaalbare afzonderlijke inktpatronen. Afdrukken onderweg werkt eenvoudig met de Epson Smart Panel-app. Gebruiksvriendelijk De functies van de printer zijn gemakkelijk te bedienen vanaf de printer dankzij de intuïtieve gebruikersinterface en het 3,7 cm LCD-scherm. Bespaar papier en geld met dubbelzijdig afdrukken op A4-formaat. Beperk je uitgaven De 603-inktset van Epson met vier kleuren biedt betrouwbare, heldere en duidelijke prints voor een minimale investering. Met een combinatie van zwarte pigmentinkt en dye-kleureninkt produceert dit product een zakelijke kwaliteit en vermindert het je afdrukkosten met betaalbare, afzonderlijke inkten in standaard- en XL-patronen.

  Belangrijkste kenmerken van de Epson WorkForce WF-2820DWF:
  Deze printer... ✔... print zowel in het zwart als in kleur.
  ✔... kan automatisch dubbelzijdig printen!
  ✔... kan ook faxen. ℹ Goed om te weten: Een USB-printerkabel is niet inbegrepen. Geschikte cartridges: Epson 603 series De Epson WorkForce WF-2820DWF is geschikt voor ReadyPrint; Epson’s automatische inkt bezorgservice. Met Readyprint geeft je printer, nog voordat je oude inkt op is, een seintje aan Epson zodat jij tijdig nieuwe cartridges toegestuurd krijgt. Bovendien bespaar je tot 90% op je printkosten t.o.v. het kopen van losse cartridges. Kies 1 van de 8 printplannen. Alle Epson printers worden geleverd met een set setup cartridges. Deze cartridges kunnen alléén gebruikt worden in een nieuwe printer en zijn nodig om de printer te installeren. Let op: setup cartridges zijn niet te gebruiken in een oude printer.

  Bij het installeren van een nieuwe printer wordt eerst het interne systeem van de printer met inkt gevuld. Als dit gereed is, zit een deel van de meegeleverde inkt in je printer en is de printer klaar voor gebruik. Interne systemen van een printer zijn vacuüm en daarom is er tijdens het printen altijd nieuwe inkt aanvoer nodig. Dit wil zeggen dat de meegeleverde setup cartridges na een kleinere hoeveelheid prints leeg zullen zijn en vervangen moeten worden. Op dat moment is je printer nog gevuld met inkt en kan je na het plaatsen van nieuwe cartridges weer printen.

  133,10 133,1


  Titel: Epson WorkForce WF-2820DWF - All-In-One Printer
  Prijs: € 133,10
  Productcode: 9300000047209002


   

Deze Epson WorkForce WF-2820DWF is stijlvol, compact en eenvoudig te gebruiken in jouw thuiskantoor. Verminder afval en kosten met dubbelzijdig afdrukken op A4-formaat en betaalbare afzonderlijke inktpatronen. Afdrukken onderweg werkt eenvoudig met ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top