Tel. 0321-333169 Peter Evers
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Toivo Drinkfontein Kat - Hond/Kat – 2.5 Liter- Inc • Toivo Drinkfontein Kat - Hond/Kat – 2.5 Liter- Incl. 4 filters en cleaning tool - Waterfontein Kat - Fluisterstil

  Toivo Drinkfontein Kat - Hond/Kat – 2.5 Liter- Inc Wil jij de gezondheid van je huisdier een boost geven? Je geen zorgen hoeven maken of jouw huisdier wel genoeg water drinkt? Niet bang hoeven zijn dat kalk in het water negatieve effecten heeft op jouw huisdier? Dan is de TOIVO Drinkfontein perfect geschikt voor jou!

  De drinkfontein van TOIVO is geschikt voor katten en honden van (middel) groot formaat. De drinkfontein beschikt over drie verschillende standen en heeft een waterreservoir van 2 liter. Door middel van het koolstoffiltersysteem en de pomp wordt het water schoon en zuurstofrijk gehouden. De drinkfontein is gemakkelijk te installeren, maakt bijna geen geluid en heeft een laag energieverbruik!

  Bevordert de gezondheid Schoon en zuurstofrijk water is van essentieel belang voor de gezondheid van een hond/kat. Voorkom complicaties en laat uw huisdier het best mogelijke drinkwater drinken. Het stromende water prikkelt de zintuigen van uw huisdier en verhoogt de drinkintentie tot wel 60%. De TOIVO Drinkfontein is gemaakt van BPA-vrij plastic. Hierdoor bent u er van verzekerd dat er geen schadelijke stoffen in het drinkwater van uw huisdier komen.

  Drie verschillende standen De TOIVO Drinkfontein beschikt over drie verschillende standen en kan zo worden afgesteld op de wensen van jouw huisdier.
  Bloemen waterval: Geeft een stroom zoals een bidet dat doet en is ideaal voor katten doordat deze "stromend" water insinctief verkiezen boven "stiltaand" water.

  Waterval fontein: Geeft een bubbelend effect aan het water en is ideaal voor honden. Bij honden wordt interesse opgewekt door de bubbels.

  Zachte fontein: Geeft een zachte stroming en is ideaal geschikt voor de voorzichtigere bangere huisdieren. Ook is deze geschikt voor bijvoorbeeld knaagdieren.
  Circulatie en filtersysteem De TOIVO drinkfontein zorgt door middel van een koolstoffilter dat het water gefilterd wordt van kalk, viezigheid, smaakjes en geurtjes. Door de pomp blijft het water constant circuleren waardoor er meer zuurstof in het water komt en jouw huisdier voorzien is van het schoonste meest zuurstofrijke water. Er worden standaard vier koolstoffilters meegeleverd met de TOIVO Drinkfontein. Inhoud Verpakking:
  1x TOIVO Drinkfontein
  1x Waterpomp
  1x AC Adapter
  4x Filters
  1x Normale tuit
  1x Bloemen tuit
  1x Handleiding (Nederlands) Specificaties:
  Merk: TOIVO
  Materiaal: ABS Plastic
  Kleur: Zwart / Wit
  Gewicht: 600 gram
  Afmetingen: 18cm x 18cm x 15cm
  Inhoud waterreservoir: 2,5 liter
  Aantal standen: Drie
  Input voltage: 110V-220V, 0,1A, 50H
  Output voltage: 12V – 250mA
  Energieverbruik: 2W
  Low noise: Ja
  IP68 Waterproof: Ja
  Type filters: Koolstoffilter rond
  BPA-vrij: Ja
  Geschikt voor honden: Ja
  Geschikt voor katten: Ja


  Advies: Reinig de pomp en filter minimaal om de twee weken (mede afhankelijk van de waterhardheid).
  Let op: Zorg er voor dat de pomp volledig onder water staat wanneer je de pomp voor de 1e keer gebruikt.

  32,95 32,95


  Titel: Toivo Drinkfontein Kat - Hond/Kat – 2.5 Liter- Inc
  Prijs: € 32,95
  Productcode: 9300000054856909


   

Wil jij de gezondheid van je huisdier een boost geven? Je geen zorgen hoeven maken of jouw huisdier wel genoeg water drinkt? Niet bang hoeven zijn dat kalk in het water negatieve effecten heeft op jouw huisdier? Dan is de TOIVO Drinkfontein perfect ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top