Tel. 0321-333169 Peter Evers
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

5 stuks- Covid-19 - corona - (SARS-CO-2) ZELFTEST


 • 5 stuks- Covid-19 - corona - (SARS-CO-2) ZELFTEST
  5 stuks- Covid-19 - corona - (SARS-CO-2) ZELFTEST Wat is de Roche Covid-19 sneltest? De Roche Covid-19 sneltest, ook wel de SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test genoemd, is een antigeentest waarmee u kunt achterhalen of u besmet bent met SARS-CoV-2 via één van beide methodes: Neusswab: met bijgeleverde wattenstaaf 2,5cm in beide neusgaten monster afnemen. Diepe neusswab (nasofaryngeaal): de wattenstaaf over neusbodem naar binnen brengen, tot u weerstand voelt. Aan de achterzijde neemt u een monster af. Deze sneltest spoort alle momenteel bekende coronamutaties op en geeft het resultaat op de testcassette weer in 15 minuten. De sensitiviteit van de antigeentest is 96% en de specifiteit 100%. Het biedt een snelle en betrouwbare respons voor zowel symptomatische als asymptomatische personen met betrekking tot SARS-CoV-2-infectie. Zo kan bijvoorbeeld een nauwkeurige screening worden uitgevoerd van personen van wie bekend is dat zij in contact zijn geweest met personen die besmet zijn met SARS-CoV-2 en kan de besmettingsstatus worden bepaald. De Covid-19 sneltest bevat al het nodige materiaal en kan ongeacht de locatie worden gebruikt.
  Wanneer moet u uzelf testen? U kunt uzelf testen met de Biosynex sneltest of u nu symptomen hebt of niet. Het kan de kans verkleinen dat u de ziekte oploopt voordat u naar uw werk gaat, vrienden ontmoet of op bezoek gaat bij opa en oma. Studies tonen aan dat vroeger testen binnen de eerste 4 dagen van ziekte meestal een hogere viral load betekent, die gemakkelijker op te sporen is. Omdat het testresultaat een momentopname is die voor dat moment geldt, moeten de tests worden herhaald zoals aanbevolen door de plaatselijke autoriteiten. Gebruik Deze antigeentest bevat alles wat nodig is om te testen. Stap-voor-stap instructies schetsen de testprocedure. Het resultaat wordt in 15-20 minuten weergegeven.

  Monsterafname voor de neusswab (zie afbeeldingen) U brengt de wattenstaaf ongeveer 2,5cm in uw neusgat, waarna u voorzichtig ronddraait langs uw neuswand. U herhaalt deze stap voor uw andere neusgat met dezelfde wattenstaaf.
  .Monstername voor de nasofaryngeale swab Haal het wattenstaafje uit de verpakking. Kantel het hoofd van de patiënt ongeveer 70° naar achteren. Steek het wattenstaafje evenwijdig aan het gehemelte (niet naar boven) door het neusgat tot er weerstand is of de afstand gelijk is aan die van het oor tot het neusgat van de patiënt, wat wijst op contact met de nasofarynx. (Het wattenstaafje moet een diepte bereiken die gelijk is aan de afstand tussen de neusgaten en de uitwendige opening van het oor). Wrijf en rol het wattenstaafje zachtjes. Laat het wattenstaafje enkele seconden zitten om de afscheiding te absorberen. Verwijder het wattenstaafje langzaam terwijl u het ronddraait. De monsters mogen aan beide uiteinden van hetzelfde wattenstaafje worden genomen. Het is echter niet nodig om aan beide uiteinden monsters te nemen als de punt van het wattenstaafje al verzadigd is met vloeistof uit de eerste afname. Als een afwijkend neustussenschot of een verstopping moeilijkheden veroorzaakt bij het verzamelen van het monster uit het ene neusgat, gebruik dan hetzelfde wattenstaafje om het monster uit het andere neusgat te verzamelen. Verder verloop van de testprocedure Plaats de wattenstaaf niet terug in de verpakking nadat u een monster heeft afgenomen. Het materiaal moet direct worden verwerkt. Voor de correcte procedure volgt u de stappen in de gebruiksaanwijzing De fabrikant Hoffmann-La Roche is een Zwitsers bedrijf, opgericht in 1986 en gevestigd in Bazel. Het beursgenoteerde bedrijf richt zich op de gezondheidsbranche en tracht daarin doorbraken vor patiënten te realiseren. Disclaimer Een zelftest is minder betrouwbaar dan de PCR-test op de GGD testlocatie. Hierdoor is er kans dat uw positieve uitslag vals alarm is. Als de hertest bij de GGD negatief is dan mag u uit isolatie.

  17,95 17,95


  Titel: 5 stuks- Covid-19 - corona - (SARS-CO-2) ZELFTEST
  Prijs: € 17,95
  Productcode: 9300000061468313


   

Wat is de Roche Covid-19 sneltest? De Roche Covid-19 sneltest, ook wel de SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test genoemd, is een antigeentest waarmee u kunt achterhalen of u besmet bent met SARS-CoV-2 via één van beide methodes: Neusswab: met bijgeleverde ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top