Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Tel. 0321-333169 Peter Evers
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

CHiQ U50H7SX Smart Android TV, 4K UHD, Dolby Visio • CHiQ U50H7SX Smart Android TV, 4K UHD, Dolby Vision, HDR10, Processor Quadruple cœur, Wi-FI+Bluetooth, Google Assistant, Netflix, Prime Video

  CHiQ U50H7SX Smart Android TV, 4K UHD, Dolby Visio 4K UHD-tv
  8 MP-display voor hyperrealistische beelden

  De frameloze 4K-tv breidt niet alleen het gezichtsveld uit tot aan de rand van het paneel, maar brengt beelden ook tot leven met ongelooflijke details en levendige kleuren.

  Tweekanaals Dolby Vision en HDR10
  Ontdek meer details

  De tv is voorzien van een nieuwe grafische chip die Dolby Vision en HDR video dual decoding ondersteunt voor een steeds hogere beeldkwaliteit. Scherpe en levendige beelden zorgen voor levensechte beelden.

  Hoogwaardige audio
  Geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen
  Lever een schokkende audio-ervaring
  Geniet van een filmische kijkervaring

  De tv heeft Dolby-gecertificeerde audio, met behulp van luidsprekers met een dubbele Ru-Fe-B magnetische structuur, 4-laags CCA-spreekspoel en 2+2 onafhankelijke hoge- en lage tonen. De luidsprekers geven heldere stemmen, sterke bas en resonerende hoge tonen weer. De uitgebreide basprestaties omarmen luisteraars beter in geluid.

  Quad Core A55 64-bits CPU
  Krachtige 4K-tv

  Aangedreven door de allernieuwste technologie op nanoschaal, levert de 64-bits A55 CPU uitzonderlijke prestaties en kan hij gemakkelijk videostreams decoderen die in verschillende formaten zijn gecodeerd. Op het grote geheugen van 8 GB installeer je een groot aantal apps.

  Triple-core CPU Mail 470 GPU
  Til je game-ervaring naar een ongelooflijk niveau op het grote scherm

  Hoge prestaties maken eenvoudige decodering van reguliere Google-betaalgames mogelijk. Kleur wordt verwerkt om scherper en realistischer te zijn, waardoor je een oogverblindende game-ervaring op het grote scherm krijgt. De energie-efficiëntieverhouding is aanzienlijk verbeterd en meer energiebesparend.

  Android TV 5000+ Apps
  Verwen uzelf met enorme inhoud op meerdere platforms

  Officiële winkel toont verschillende inhoud en meer dan 5000+ apps. Het biedt entertainment zoals films, games, realityshows, SNS'en en onderwijs voor kinderen. TV kan het intelligente brein zijn waarmee je kunt spelen, leren en genieten van entertainment als je binnen blijft.

  Scherm delen
  Entertainment op groot scherm

  Dankzij de Multiscreen-technologie kun je games en video's op een klein scherm op tv projecteren voor een meer meeslepende kijkervaring op een groot scherm.

  Google Assistent op tv's

  Krijg snel toegang tot entertainment, krijg antwoorden op het scherm, bedien slimme apparaten en meer met je stem. Druk op de Google Assistent-knop op je afstandsbediening om aan de slag te gaan.


  399,99 399,99


  Titel: CHiQ U50H7SX Smart Android TV, 4K UHD, Dolby Visio
  Prijs: € 399,99
  Productcode: 9300000041339632


   

4K UHD-tv
8 MP-display voor hyperrealistische beelden

De frameloze 4K-tv breidt niet alleen het gezichtsveld uit tot aan de rand van het paneel, maar brengt beelden ook tot leven met ongelooflijke details en levendige kleuren.

Tweekanaals Dolb....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top