Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Siemens SN25ZI00CE - iQ500 - Vrijstaande vaatwasse


 • Siemens SN25ZI00CE - iQ500 - Vrijstaande vaatwasse
  Siemens SN25ZI00CE - iQ500 - Vrijstaande vaatwasse De Siemens SN25ZI00CE vrijstaande vaatwasser is dankzij de intensieve zone en stand geschikt voor het verwijderen van hardnekkige resten. Wees flexibel met je ruimte door de verstelbare rackmatic bovenkorf en plaats je bestek gemakkelijk in de varioLade. Moeilijk te drogen vaat wordt beter gedroogd via de Zeolith Drying technologie en voor een nog beter resultaat, zorgt de warmtewisselaar voor de optimale temperatuur. Wil je nog meer gemak? verbind dan de vaatwasser met de HomeConnect app. VoordelenHomeConnect appIntensieve zone en standZeolithDryingNadelenHet geluidsniveau van 43dB is niet lawaaierig, maar het kan stiller

  HomeConnect, app op je smartphoneMet de HomeConnect app op je smarthpone kan je veel contact leggen met de vaatwasser op een simpele manier. Ontvang pushberichten als de vaatwasser bijna klaar is of ga nog bewuster om met energie door de FlexStart op de app. Zoek het juiste programma voor je vaat of ontvang een pushbericht als je vaatwastabletten bijna op zijn.
  RackMaticVerstel de bovenkorf door RackMatic met een speciale hendel. Deze hendel kan je indrukken, waardoor de bovenkorf te verstellen is. Mogelijk in drie standen. Op deze manier heb je weer meer ruimte voor grotere pannen of schalen.VarioLade, voor meer ruimteBovenin de vaatwasser bevindt zich een varioLade. Deze lade heeft veel ruimte voor bestek, maar ook voor ander klein servies. Hierdoor heb je in de onderste korf geen bestekmand meer nodig, waardoor je meer ruimte overhoudt voor groter servies.
  IntensiveZone, grondige reinigingBij veel programmas kan deze IntensiveZone functie worden ingeschakeld. Deze functie zorgt ervoor dat pannen en schalen met een verhoogde sproeidruk en temperatuur worden schoongespoeld. Plaats dit in de onderkorf, op deze manier blijft fijner serviesgoed veilig bovenin de korf liggen.
  De juiste temperatuurKostbaar glaswerk en porselein wordt met extra zorg gereinigd door de warmtewisselaars. Het water wordt in de spoelcontainer verwarmd om grote temperatuurverschillen en schade aan je kostbare vaat te voorkomen.
  ZeolithDrying, voor een betere drogingVocht wordt door de Zeolith droogmethode omgezet in warme lucht. De 3D air flow verdeelt de warmte gelijkmatig door de vaatwasser. Servies en plastic wordt op deze manier perfect schoon en droog. Met ZeolithDrying hoef je nauwelijks meer na te drogen bij plastic vaat.

  Kenmerken van de Siemens SN25ZI00CE
  HomeConnect app - Intensieve zone en stand - Warmtewisselaar - AquaSensor - AquaStop - BrilliantDry - Zeolith Drying - Machine Care - rackmatic - varioLade - 10 jaar garantie op de vaatwasserkuip - Kinderbeveiliging - Voorspoelen - Flex korvenProgramma's
  Auto 45-65°C - Eco - Intensief - QuickBrilliantDry - Intensieve zone - machineCare - HomeConnect - Voorspoelen

  809,00 809


  Titel: Siemens SN25ZI00CE - iQ500 - Vrijstaande vaatwasse
  Prijs: € 809,00
  Productcode: 9300000023509870


   

De Siemens SN25ZI00CE vrijstaande vaatwasser is dankzij de intensieve zone en stand geschikt voor het verwijderen van hardnekkige resten. Wees flexibel met je ruimte door de verstelbare rackmatic bovenkorf en plaats je bestek gemakkelijk in de vari....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top