Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

TRVLMORE TSA Cijferslot - 4 Cijferig Kofferslot - • TRVLMORE TSA Cijferslot - 4 Cijferig Kofferslot - 3 stuks - Zwart

  TRVLMORE TSA Cijferslot - 4 Cijferig Kofferslot - Dit TSA gecertificeerde 4 cijferige kofferslot van TravelMore is een must voor ieder soort reiziger. Bevestig het extreem stevige slot eenvoudig en snel aan onder andere uw koffer, tas, backpack of andere bagage en houd al uw spullen altijd veilig. Dit kofferslot van TravelMore heeft levenslange garantie en is reeds getest door tienduizenden tevreden klanten over de hele wereld.

  4-cijferig kofferslot Het TSA cijferslot gaat op slot met een 4-cijferige persoonlijke pincode die zelf gemakkelijk is in te stellen met behulp van de bijgeleverde instructie. Kies zelf een voor u gemakkelijk te onthouden pincode, u heeft de mogelijkheid te kiezen uit duizenden cijfercombinaties. Super gemakkelijk want zo hoeft u geen sleutel meer bij u te houden. De kans op het verliezen van uw sleutel is dus uitgesloten, wel zo handig. Tevens kunt u, natuurlijk, de code opnieuw instellen indien u dit wenst.

  Extreem stevig TSA Slot Dit TravelMore cijferhangslot is speciaal ontworpen om onder extreme omstandigheden extreme veiligheid te kunnen bieden. Denk bijvoorbeeld aan al het vallen en stoten op de bagageband of in het luchtruim. De kast (buitenkant) van het slotje is gemaakt van verzwaard zink en gehard staal voor extreme beveiliging. Daarom heeft dit kofferslotje, net als alle andere producten van TravelMore, levenslange garantie!

  TSA Certificatie TSA staat voor Transport Security Administration, dit betreft een veiligheidsinstantie opgericht door de Verenigde Staten. De Transport Security Administration is opgericht om ‘extra’ veiligheid te bieden op luchthavens en luchtverkeer door bijvoorbeeld ‘extra’ controle van de bagage. TSA sloten zijn voor reizen naar onder meer de Verenigde Staten dan ook verplicht. Een TSA slot met een certificaat heeft een speciaal TSA logo. Veiligheidsagenten op Amerikaanse vliegvelden hebben een speciale (loper)sleutel in bezit waarmee een TSA slot geopend kan worden. Zo hoeft uw reisslot dus nooit opengebroken te worden! Ook luchthavens in Canada, Israël, Japan, Finland en Australië zijn TSA aangesloten en steeds meer landen sluiten zich aan bij deze veiligheidsinstantie.

  Multifunctioneel Uiteraard is dit slotje niet alleen te gebruiken voor reizen, er zijn veel verschillende toepassingen mogelijk. De sloten zijn voorzien van gehard staal en verzwaard zink en daarom ook te gebruiken voor kluisjes (sportschool, op het werk of op school), hekwerk, garage en vele andere mogelijkheden.

  Garantie TravelMore biedt 100% levenslange garantie. Waarom? Omdat wij geloven in de kwaliteit van onze producten en eerlijke service! Bent u niet (helemaal) tevreden met onze producten, laat het ons dan weten!

  Specificaties ▶ Certificatie: TSA gecertificeerd
  ▶ Materiaal: Verzwaard zink en gehard staal
  ▶ Kleur: Zwart
  ▶ Cijfercombinatie: 4 cijferig met tienduizenden cijfercombinaties
  ▶ Type slot: Cijferhangslot
  ▶ Afmetingen: 6,5 x 3 x 1 cm (H x B x D)
  ▶ Gewicht: 70 gr
  ▶ Gebruiken voor: Koffer, Tas, Rugzak, Backpacks, Handtas, Laptoptas, Schoolkluisje, Gym Locker, Moneybelt, etc
  ▶ Gebruiken als: TSA kofferslot, reisslot, bagageslot, hangslot, cijferslot, cijferhangslot
  ▶ Garantie: TravelMore levenslange garantie!

  ℹ - Indien er vragen zijn over het product kan je onze klantenservice altijd benaderen door een mail te sturen.

  22,99 22,99


  Titel: TRVLMORE TSA Cijferslot - 4 Cijferig Kofferslot -
  Prijs: € 22,99
  Productcode: 9200000079023964


   

Dit TSA gecertificeerde 4 cijferige kofferslot van TravelMore is een must voor ieder soort reiziger. Bevestig het extreem stevige slot eenvoudig en snel aan onder andere uw koffer, tas, backpack of andere bagage en houd al uw spullen altijd veilig. ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top