Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Hoogwaardige Medische FFP2 (KN-95) Mondkapjes / Mo


 • Hoogwaardige Medische FFP2 (KN-95) Mondkapjes / Mo
  Hoogwaardige Medische FFP2 (KN-95) Mondkapjes / Mo Bestseller!

  Geregistreerd bij Boip en GS1 - Getest volgens EN 149: 2001 + A1:2009, voldoet aan de norm zoals gesteld door de WHO (World Health Organisation).

  Bescherm uzelf en anderen tegen verspreiding van het coronavirus met dit comfortable mondmasker. Het ontwerp met neusklip zorgt voor een goede aansluiting rondom je mond en neus. Dit KN95 mondkapje is gecertificeerd en voldoet aan de geldende richtlijnen voor gebruik onder alle omstandigheden

  Per stuk los verpakt Beschermingsklasse FFP2 Betrouwbare bescherming tegen druppelinfectie door virussen of bacteriën Latexvrij EU standaard EN149 2001+A1:2009 EN ISO 13485:2016 SGS getest 3D structuur ergonomisch design Deze medische Mondmaskers FFP-2 zijn gecertificeerde mondkapjes met een filterefficiëntie van beschermingsklasse FFP2 en een geïntegreerde flexibel aan te passen neusclip. De afkorting FFP staat voor Filtering Facepiece Particles, wat in het Nederlands ook wel een ademhalingsbeschermingsmasker wordt genoemd. Het toegevoegde getal geeft aan in welke mate het beschermingsmasker de ingeademde lucht filtert. FFP2 maskers beschermen tegen het inademen van onzichtbare micro-organismen, zoals virussen en bacteriën, en verontreinigende stoffen in de vorm van druppels of fijne stofdeeltjes. Dit in tegenstelling tot een chirurgisch masker dat alleen spatten vloeistof tegenhoudt. De FFP2 medische mondkapjes bestaan voor een goede bescherming dan ook uit vier verschillende lagen. Voor een optimale bescherming raden wij aan de medische mondkapjes eenmalig te gebruiken.

  16,99 16,99


  Titel: Hoogwaardige Medische FFP2 (KN-95) Mondkapjes / Mo
  Prijs: € 16,99
  Productcode: 9300000031771152


   

Bestseller!

Geregistreerd bij Boip en GS1 - Getest volgens EN 149: 2001 + A1:2009, voldoet aan de norm zoals gesteld door de WHO (World Health Organisation).

Bescherm uzelf en anderen tegen verspreiding van het coronavirus met dit comfortable ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top