Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Inventum VWM9001W - Wasmachine - Wit


 • Inventum VWM9001W - Wasmachine - Wit
  Inventum VWM9001W - Wasmachine - Wit De Inventum wasmachine VWM9001W heeft een vulgewicht van 9 kg. En is daarmee geschikt voor de was van 4 à 5 personen. De trommel met kledingbeschermende Wave Care gaat voorzichtig om met je wasgoed. Je hebt de keuze uit maar liefst 16 wasprogramma's met temperaturen van 20°C tot en met 90°C. De machine centrifugeert tot 1400 toeren, afhankelijk van het wasprogramma. Daardoor kan je was zo in de droger.

  Heb je last van allergieën? Gebruik dan het speciale Steam Clean programma. Daarmee verwijder je bacteriën en bijvoorbeeld huisstofmijt uit je wasgoed. Erg fijn dus voor je beddengoed, ondergoed en handdoeken. De wasmachine heeft ook een programma voor trommelreiniging. Daardoor heb je geen last van schimmel of muffe lucht in je wasmachine.

  Productvoordelen van de Inventum VWM9001W wasmachine 16 programma's, waaronder Steam Clean stoomprogramma en Trommelreiniging Wave Care beschermende trommel Aquastop: overloopbeveiliging Tussentijds was toevoegen 5 jaar Inventum garantie op de wasmachine na registratie 10 jaar Inventum garantie op de wasmachinemotor na registratie Wave Care beschermende trommel Alle Inventum wasmachines en wasdrogers hebben een trommel met Wave Care technologie. Door de speciale structuur aan de binnenkant van de trommel worden de vezels van de kleding verzacht en slijt de kleding minder snel. Wave Care zorgt voor minder kreukels en verbetert de was- en droogresultaten.

  Steam Clean stoomprogramma Heb je last van allergieën? Gebruik dan het speciale Steam Clean wasprogramma. Dit unieke programma, dat al onze wasmachines hebben, zorgt voor veel stoom in de trommel. Daarmee verwijder je bacteriën en bijvoorbeeld huisstofmijt uit je wasgoed. Erg fijn dus voor je beddengoed, ondergoed en handdoeken. De Steam Clean functie verwijdert ook onprettige geuren uit je kleding. En wasverzachter is niet meer nodig, omdat je wasgoed heerlijk zacht uit de machine komt. Nog een voordeel van de stoomfunctie is dat je was minder kreukt waardoor het strijken zo klaar is.

  Trommelreinigingsprogramma Om te voorkomen dat je wasmachine onfris gaat ruiken is er het speciale trommelreinigingsprogramma. Door dit programma regelmatig te draaien voorkom je schimmel en muffe luchtjes in je wasmachine.

  Kinderslot De wasmachine is voorzien van een kinderslot. Door dit in te schakelen kun je programma's, instellingen en extra functies van de wasmachine tijdens het wassen niet veranderen. Je kunt de wasmachine wel altijd aan- of uitzetten als het kinderslot actief is.

  Startuitstel tot 24 uur Met startuitstel kun je de wasmachine op een later tijdstip laten starten. Zo kun je bijvoorbeeld voor je werkdag de was in de machine doen en alvast aanzetten. Met startuitstel zorg je er voor dat de wasmachine klaar is op het moment dat je thuis komt. Je kunt dan meteen de was ophangen of in de droger doen.

  Mute functie Je kunt het geluidssignaal aan het einde van een wasprogramma op verschillende manieren instellen. Je kunt het helemaal uit zetten (mute), maar ook kiezen voor zacht of hard geluid.

  Aquastop: overloopbeveiliging Dankzij de Aquastop is wateroverlast voorgoed verleden tijd. In geval van een lekkage sluit dit systeem de watertoevoer bij de kraan automatisch af, waardoor waterschade wordt tegengegaan. Al onze wasmachines zijn voorzien van een Aquastop. De overloopbeveiliging meet het waterniveau in de wasmachine. Komt het water te hoog? Dan wordt het teveel meteen weggepompt en loopt de trommel niet over.

  10 jaar garantie op de motor Op de inverter motor (koolborstelloze motor) van een Inventum wasmachine krijg je 10 jaar garantie. Eerst 5 jaar Inventum garantie en daarna nog eens 5 jaar aanvullende garantie. Let op: die laatste 5 jaar gelden alleen voor de wasmachinemotor, niet voor andere onderdelen. Om gebruik te maken van de garantie, moet je jouw wasmachine wel binnen 45 dagen na aankoop registreren op de website van Inventum. Kijk voor meer informatie op de website van Inventum bij Service & Garantie.

  Programma’s wasmachine Auto programma Katoen 90°C | 60°C | 40°C | 30°C | 20°C Mix 40°C | 30°C Trommelreiniging Spoelen Centrifugeren en afpompen Eco 40°-60°C Extra kort 20 min. 30°C Wol 30°C Stoom overhemden 40°C Stoom allergie 60°C

  479,00 479


  Titel: Inventum VWM9001W - Wasmachine - Wit
  Prijs: € 479,00
  Productcode: 9300000053238007


   

De Inventum wasmachine VWM9001W heeft een vulgewicht van 9 kg. En is daarmee geschikt voor de was van 4 à 5 personen. De trommel met kledingbeschermende Wave Care gaat voorzichtig om met je wasgoed. Je hebt de keuze uit maar liefst 16 wasprogramma's ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top