Teakhouten meubelen PolderTEAK
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Jensebel Aroma diffuser 300ML - Aromatherapie - Ge • Jensebel Aroma diffuser 300ML - Aromatherapie - Geur Verdamper - Luchtbevochtiger met Sfeer en nachtlampje - Vernevelaar - Etherische Olie -Donker Grijs / Zwart

  Jensebel Aroma diffuser 300ML - Aromatherapie - Ge Productvoordelen: Verhelpt luchtwegklachten
  Wanneer jij je bevindt in een kamer met een hogere luchtvochtigheid, voorkom je vaak een droge mond, keel en neus. Ook hierdoor verhelp en voorkom je sneller verkoudheidsklachten.

  Verhelpt een droge huid
  Een droge huid en gebarsten lippen worden vaak in de winter veroorzaakt door de lage luchtvochtigheid. Wanneer je een luchtbevochtiger in gebruik neemt zie je snel een verbetering van de huid. Ook de gevoelige huid van je lippen knappen snel op door een vochtige leefomgeving.

  Verbetert slaap
  Als je in een omgeving slaapt met een hogere luchtvochtigheid, word je minder snel wakker met een droge mond of keel. Ook zul je sneller in slaap vallen door de ‘zachtere lucht’.

  Goed voor je planten
  Heb jij veel bloemen of planten in je huis? Zij zullen zeker niet balen van je luchtbevochtiger. Vocht is namelijk cruciaal voor een goede leefomgeving van elke plant.

  Nachtlamp
  Naast luchtbevochtiger is het ook een handige LED nachtlamp. De lamp heeft een handige ‘one touch’ bediening waarmee je kunt switchen tussen twee lichtstanden.


  Over de diffuser:
  ✔ Geruisloos
  ✔ Automatisch uitschakelen
  ✔ 3-in-1: Aroma diffuser, luchtbevochtiger en nachtlamp
  ✔ Sfeerverlichting
  ✔ 300ML
  ✔ Grijs/Zwart

  Makkelijk in gebruik. De aroma diffuser is zeer gemakkelijk te gebruiken. Plaats de aroma diffuser op een voor jou geschikte plek, voeg een paar druppels geur olie toe aan het waterreservoir en geniet van een frisse geur door je gehele woning.

  Veilig & betrouwbaar
  Je kunt de aroma diffuser veilig gebruiken en aan laten staan wanneer je niet thuis bent. De verstuiver schakelt vanzelf uit wanneer het waterreservoir bijna op is. Zo kun je altijd zonder zorgen de deur uit en met de diffuser aan slapen.
  Productinhoud 300 ML inhoud luchtbevochtiger Mee geleverde USB kabel 1x Extra Filter Gebruikshandleiding

  19,99 19,99


  Titel: Jensebel Aroma diffuser 300ML - Aromatherapie - Ge
  Prijs: € 19,99
  Productcode: 9300000014907807


   

Productvoordelen: Verhelpt luchtwegklachten
Wanneer jij je bevindt in een kamer met een hogere luchtvochtigheid, voorkom je vaak een droge mond, keel en neus. Ook hierdoor verhelp en voorkom je sneller verkoudheidsklachten.

Verhelpt een droge ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top