Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

MOA Elektrische Verwarming - Convectorkachel - Por


 • MOA Elektrische Verwarming - Convectorkachel - Por
  MOA Elektrische Verwarming - Convectorkachel - Por Bespaar op je gasrekening en kies voor een elektrische convector kachel!

  Met de MOA Heater PH01W zit je er altijd warmpjes bij. Het apparaat is eenvoudig neer te zetten waar jij wat extra warmte kan gebruiken, bijvoorbeeld op een koud en onguur herfstdagje, en het past door het design perfect in een modern interieur. Met een vermogen van 2000 watt is een ruimte tot ongeveer 40 m3 te verwarmen. De heater werkt op elektriciteit.

  Belangrijkste kenmerken Elektrische heater Kleur: Wit Vermogen: 2000 watt Regelbare thermostaat: ja Formaat: 61,8 cm x 26,= cm x 38,5 cm Gelijkmatige warmteverspreiding Of zet de heater binnen neer en geef elke ruimte een aangename temperatuur. Met de thermostaat regel je simpel hoe warm het moet worden. De heater verwarmt de ruimte op een gelijkmatige manier. Hij kan gebruikt worden in een woning, maar net zo gemakkelijk in een werkplaats, bedrijfsruimte, serre, een schuur, een kantine of een overdekte veranda of patio.

  Wat zit er in de doos? Heater Handleiding
  MOA MOA laat zien dat design in je huis voor iedereen mogelijk is. Onze ruime collectie bestaat uit meerdere stijlvolle, hippe en trendy producten die met zorg zijn ontwikkeld en een hoogwaardige kwaliteit hebben. We streven naar duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksgemak van onze artikelen. En dat onze artikelen voor een breed publiek betaalbaar zijn, zodat iedereen onze producten kan ervaren. Met MOA geniet je in de woonkamer, keuken en buiten.

  89,00 89


  Titel: MOA Elektrische Verwarming - Convectorkachel - Por
  Prijs: € 89,00
  Productcode: 9300000012308742


   

Bespaar op je gasrekening en kies voor een elektrische convector kachel!

Met de MOA Heater PH01W zit je er altijd warmpjes bij. Het apparaat is eenvoudig neer te zetten waar jij wat extra warmte kan gebruiken, bijvoorbeeld op een koud en onguur h....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top