Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Nevali - Verzwaringsdeken - 9kg - 140x200cm


 • Nevali - Verzwaringsdeken - 9kg - 140x200cm
  Nevali - Verzwaringsdeken - 9kg - 140x200cm Urenlang wakker liggen, 's nachts meerdere keren wakker worden, en 's ochtends met het gevoel dat je een marathon hebt gelopen uit bed stappen. Komt één van deze dingen je bekend voor? Dan ben je niet alleen: zo'n 6 miljoen Nederlanders en Belgen hebben slaapproblemen. Slaaptekort zorgt voor: Weinig energie overdag Sneller geïrriteerd raken Slechter geheugen & concentratie Vele gezondheidsproblemen, zoals depressie, diabetes, gewichtstoename en meer.. De Nevali verzwaringsdeken helpt jou beter slapen. De deken vormt naar jouw lichaam en voelt aan als een comfortabele knuffel, wat het zenuwstelsel ontspant en helpt om stress en angst weg te nemen. De deken geeft jouw lichaam dat extra zetje om in de ontspan-modus te komen en te rusten. Dat betekent een kalmer hoofd, diepere slaap en energievollere dagen. Sneller in slaap vallen Vaste en onafgebroken slaap Verbetering algehele nachtrust Verhoogd energie de volgende dag Vermindert stress & angst
  Waarom Nevali? 1. De beste prijs-kwaliteitverhouding

  Het is je vast opgevallen dat wij goedkoper zijn dan de rest van de aanbieders. We kunnen je met trots vertellen dat dat niet ten koste gaat van de kwaliteit. Hoe dat kan? Wij hebben een samenwerking met een groot merk rondom verzwaringsdekens. Door samen met dit merk in te kopen ligt onze inkoopprijs lager, waardoor de prijs die jij betaalt ook lager ligt. Deze partij is één van de grootste van Nederland & België als het gaat om verzwaringsdekens, en heeft dus expertise m.b.t. het product. Daarom ligt onze kwaliteit op hetzelfde level als duurdere merken.

  2. Door onze vulling is de deken tot wel 60% dunner dan andere verzwaringsdekens

  Zwaarte = warmte? Bij onze deken niet! Door gebruik te maken van glazen parels als vulling is de Nevali deken warmtegeleidend. Onze glazen parels zijn 0.8mm groot en zo verwerkt in de deken dat je deze niet zult voelen of horen. De deken is dunner dan een gemiddeld dekbed, en dus geschikt voor elk seizoen (zelfs de zomer).

  3. Gaat langer mee en verdeelt het gewicht optimaal

  Jouw Nevali deken gaat langer mee. Dat komt door de twee extra lagen polyester die we hebben toegevoegd in de deken. Deze lagen zorgen ervoor dat de vulling op z'n plek blijft en niet door de buitenste lagen katoen heen 'lekt'. Je wilt uiteraard niet wakker worden met allemaal glazen parels in je bed. Tijdens onze tests met een 5-laags design kwam dit helaas wel naar voren, vandaar dat we doelbewust voor een 7-laags design hebben gekozen.

  Onze gestikte vakjes op de deken zijn ook kleiner dan die van andere aanbieders. De glazen parels kunnen hierdoor minder schuiven en blijven dus beter op hun plek. Dit heeft als gevolg dat het gewicht optimaal verdeelt blijft, en niet 's nachts wegzakt naar één kant.

  4. We staan altijd voor je klaar

  Wij zijn altijd te bereiken via Bol. Binnen 24 uur kun je een reactie op je vraag verwachten. Is er ooit iets mis met de deken? Ook dan zijn we uiteraard bereikbaar en zorgen we dat het netjes opgelost wordt.


  Veel gestelde vragen

  ➜ Welk gewicht deken heb ik nodig?
  Er wordt aangeraden om 8% tot 12% van je lichaamsgewicht te gebruiken.

  Ben je tussen de 60 en 78 kg? Dan adviseren wij de 7 kg.
  Ben je tussen de 78 en 100 kg? Dan adviseren wij de 9 kg.

  ➜ Is zo'n deken niet te zwaar en warm?
  Veel mensen die voor het eerst over verzwaringsdekens horen denken "is zo'n deken dan niet veel te zwaar?". Het antwoord daarop is: nee, het is niet te zwaar. Het gewicht zit door de hele deken verdeeld, en wordt dus ook over jouw hele lichaam verdeeld. Er drukt dus niet 7 of 9 kg op één plek. Daarnaast is het ook absoluut niet te warm; de deken is dunner dan de meeste dekbedden en is ontworpen met warmtegeleiding als één van de belangrijkste punten. Hou voor het bepalen van het juiste gewicht de regel 'ongeveer 10% van je lichaamsgewicht' aan. De kans dat het dan te zwaar is, is klein.
  ➜ Ik slaap niet direct beter, werkt de deken niet voor mij?
  Bij verzwaringsdekens is er vaak sprake van een gewenningsperiode. Het lichaam is nog niet gewend aan de druk van de deken over een langere periode (een nacht). Hier moet het lichaam dus aan wennen. Dat kan soms gepaard gaan met milde klachten als spierpijn of juist een slechtere nachtrust de eerste paar nachten. Maar, niet getreurd, dit houdt niet lang aan. Bij de meeste mensen duurt dit wennen zo'n één tot twee weken.

  Inhoud verpakking
  ➜ 1x Nevali Verzwaringsdeken 140x200 cm
  ➜ 1x Nette opbergtas
  ➜ 1x Handleiding voor gebruik van de deken

  62,89 62,89


  Titel: Nevali - Verzwaringsdeken - 9kg - 140x200cm
  Prijs: € 62,89
  Productcode: 9300000010305928


   

Urenlang wakker liggen, 's nachts meerdere keren wakker worden, en 's ochtends met het gevoel dat je een marathon hebt gelopen uit bed stappen. Komt één van deze dingen je bekend voor? Dan ben je niet alleen: zo'n 6 miljoen Nederlanders en Belgen ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top